GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ραδιομαραθώνιος αγάπης για την ενίσχυση του Γηροκομείου Ξάνθης τη Μ. Τετάρτη

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, διοργανώνεται “Ραδιομαραθώνιος Αγάπης” για την ενίσχυση του Γηροκομείου της Ξάνθης τη Μεγάλη Τετάρτη.  ...

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, διοργανώνεται “Ραδιομαραθώνιος Αγάπης” για την ενίσχυση του Γηροκομείου της Ξάνθης τη Μεγάλη Τετάρτη. 

Στο εγχείρημα συμμετέχουν οι ραδιοφωνικοί σταθμοί της Ξάνθης που αναμεταδίδουν από κοινού το ίδιο πρόγραμμα, δηλαδή τον ραδιοφωνικό μαραθώνιο, καθώς και ο ηλεκτρονικός και έντυπος Τύπος της πόλης. 

Από νωρίς το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης ομάδες εθελοντών θα ξεχυθούν στους δρόμους της Ξάνθης συγκεντρώνοντας προσφορές, ενώ οι πολίτες θα μπορούν να καταθέτουν τις προσφορές τους κατά τη διάρκεια του ραδιοφωνικού μαραθωνίου.  

Πρόκειται για μια δράση ιδιαίτερα σημαντική για την ενίσχυση και στήριξη του Γηροκομείου της πόλης, το οποίο τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει προβλήματα οικονομικής φύσεως. 

Φέτος ο ραδιοφωνικός μαραθώνιος θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Ξάνθη FM100 από τις 9.00 το πρωί μέχρι και τις 16.00 το μεσημέρι και θα αναμεταδοθεί από τα υπόλοιπα ραδιόφωνα της Ξάνθης, ενώ θα μεταδοθεί τηλεοπτικά αλλά και διαδικτυακά. Στον μαραθώνιο συμμετέχουν οι δημοσιογράφοι της πόλης, από ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ, ενώ οι προσφορές μπορούν να γίνονται σε χρήματα, υλικά ή ακόμη και υπηρεσίες.