GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η Ξάνθη “πετά” σε όλο τον κόσμο – Εκτενές αφιέρωμα του περιοδικού BLUE της Aegean!

Σε όλο τον κόσμο “πετάνε” τα αξιοθέατα, η ιστορία και ο πολιτισμός της Ξάνθης, μιας και το “in flight” περιοδικό της Aegean Air, το ιδιαίτ...

Σε όλο τον κόσμο “πετάνε” τα αξιοθέατα, η ιστορία και ο πολιτισμός της Ξάνθης, μιας και το “in flight” περιοδικό της Aegean Air, το ιδιαίτερα δημοφιλές BLUE, αφιερώνει μερικές από τις σελίδες της νέας του έκδοσης στην Ακριτική πόλη της Θράκης. 

Πρόκειται για το περίφημο ταξιδιωτικό περιοδικό, στο οποίο έχει την τιμητική της η πόλη της Ξάνθης στην οποία γίνεται εκτενής αναφορά, τόσο με φωτογραφικό υλικό όσο και με στοιχεία και πληροφορίες για τη σύγχρονη ιστορία της πόλης, την αρχιτεκτονική της αλλά και τον πολιτισμό και το φυσικό της κάλος. Ανάμεσα στα αξιοθέατα που προβάλλονται και ο παγωμένος καταρράκτης του Λειβαδίτη, ένα μοναδικό έργο τέχνης της φύσης, καθώς και τα γραφικά σοκάκια της Παλιάς Πόλης. 

Πριν από μερικούς μήνες το ίδιο περιοδικό προχώρησε σε αφιέρωμα για την πόλη της Καβάλας, καθώς όπως φαίνεται το τμήμα τουρισμού της Περιφέρειας ΑΜΘ έχει αναπτύξει σχέσεις συνεργασίας και επιδεικνύει τη δέουσα σοβαρότητα που αποδίδει δειλά, δειλά τους πρώτους καρπούς.