GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η κομμώτρια, το... πιστολάκι και το ατύχημα! Τροχαίο με υλικές ζημιές στη Διομήδεια Ξάνθης

-Δυο Ι.Χ. συγκρούστηκαν τη Δευτέρα στον οικισμό του Δήμου Αβδήρων της Ξάνθης  -Πήρε τα εργαλεία της δουλείας της, επιβιβάστηκε στο αμάξι...

-Δυο Ι.Χ. συγκρούστηκαν τη Δευτέρα στον οικισμό του Δήμου Αβδήρων της Ξάνθης 
-Πήρε τα εργαλεία της δουλείας της, επιβιβάστηκε στο αμάξι και πριν φτάσει στην πελάτισσα, τράκαρε! 

Δυσάρεστη τροπή έλαβε η προσπάθεια μιας νεαρής κομμώτριας να επισκεφθεί πελάτισσά της στη Διομήδεια, του Δήμου Αβδήρων στην Ξάνθη, τη Δευτέρα καθώς ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα. 

Όλα ξεκίνησαν όταν η νεαρή κομμώτρια επιβιβάστηκε στο Ι.Χ. της με κατεύθυνση το σπίτι πελάτισσας της, μετά από προγραμματισμένο ραντεβού, στη Διομήδεια. 

Το ατύχημα σημειώθηκε στην Επαρχιακή Οδό Ξάνθης – Μαγικού, στη βόρεια είσοδο του χωριού, όταν η νεαρή κοπέλα επιχείρησε να στρίψει αριστερά με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με διερχόμενο Ι.Χ. το οποίο είχε κατεύθυνση το κέντρο του οικισμού. 

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές στα δύο οχήματα, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποιος τραυματισμός. Για το συμβάν ενημερώθηκε η Τροχαία, η οποία και έσπευσε στο σημείο, ενώ διενεργείται προανάκριση για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα.