GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ευχαριστήρια επιστολή από τον πρώην Διοικητή της Πυροσβεστικής στην Ξάνθη

Αγαπητοί συμπολίτες μου, Δραττόμενος της ευκαιρίας της αποστρατείας μου, αισθάνομαι την ανάγκη, με βαθύτατη συγκίνηση, να ευχαριστήσ...

Αγαπητοί συμπολίτες μου,

Δραττόμενος της ευκαιρίας της αποστρατείας μου, αισθάνομαι την ανάγκη, με βαθύτατη συγκίνηση, να ευχαριστήσω το σύνολο των συναδέλφων και συνεργατών, που υπηρετήσαμε μαζί καθώς και όλους εσάς για την αγαστή και παραγωγική συνεργασία αλλά και την άριστη επικοινωνία που οικοδομήσαμε όλα τα παρελθόντα χρόνια.

Επίσης ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω το σύνολο των εκπρόσωπων των θεσμών, αιρετών και διορισθέντων και των Μ.Μ.Ε. για την συνεχή, ακατάπαυστη και αγόγγυστη σύμπραξη μας, στην καθημερινή μάχη που δίναμε για την προστασία της ζωής και της περιουσίας των συμπολιτών μας αλλά και του φυσικού κεφαλαίου της πατρίδας μας.

Η μάχη ήταν συνεχής και πολλές φορές άνιση, αλλά η αστείρευτη δυναμικότητα, η ανιδιοτέλεια και το φιλότιμο του έλληνα πυροσβέστη μου έδιναν εδώ και τριάντα χρόνια το κουράγιο να συνεχίζω ακατάπαυστα να βρίσκομαι στις επάλξεις στο πλευρό της ελληνίδας και του έλληνα, των οποίων το χαμόγελο και ένα ευχαριστώ αποτελούσαν πηγή ατέρμονης ενέργειας και επιστέγασμα όλων των προσπαθειών μας.

Προσπάθειες οι οποίες θα ήταν βέβαια ατελείς εάν και η ίδια μου η οικογένεια  δεν στεκόταν αρωγός σε αυτές, και δεν μου παρείχε ηθική και ψυχική υποστήριξη αλλά και απίστευτα μεγάλα ποσά υπομονής και κατανόησης στις πολλές και παρατεταμένες περιόδους απουσίας μου.

Αποχωρώ από το Πυροσβεστικό Σώμα, ύστερα από τριάντα έτη συνεχούς και αδιάλειπτης παρουσίας μου, πλήρης συναισθημάτων, εμπειριών, αναμνήσεων, έχοντας εδραιωμένη την πεποίθηση ότι υπηρέτησα τον πολίτη πάντα με γνώμονα τις Δημοκρατικές αξίες και ιδεώδη,  τα οποία θα πρέπει να αποτελούν τον στυλοβάτη της κοινωνίας μας, και να προστατεύονται πάση θυσία από όλους και ιδιαιτέρως όλους εμάς που η πατρίδα επέλεξε να αποτελούμε την αιχμή του δόρατός της στην προάσπιση του κοινωνικού συνόλου, ώστε το τελευταίο  με θεμελιωμένο το αίσθημα ασφάλειας να λειτουργεί, να αναπτύσσεται και ενίοτε να μεγαλουργεί .
Με εκτίμηση και ειλικρίνεια
Χρήστος Στ. Καλογουλίδης 
Υποστράτηγος Π.Σ. ε.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια