GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έκλεβε... ρόδες από Ι.Χ. στην Ξάνθη και τις περνούσε στο δικό του! “Μπαράζ” διαρρήξεων στο κέντρο

-Η Αστυνομία συνέλαβε επ' αυτοφώρω έναν νεαρό στην Θεμιστοκλέους που έκλεβε ρόδες και κασετόφωνα -Μπαράζ διαρρήξεων στο Εμπορικό Κ...

-Η Αστυνομία συνέλαβε επ' αυτοφώρω έναν νεαρό στην Θεμιστοκλέους που έκλεβε ρόδες και κασετόφωνα
-Μπαράζ διαρρήξεων στο Εμπορικό Κέντρο  με “θύματα” επιχειρηματίες 

Τις ρόδες από ένα σταθμευμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο σε πυλωτή οικοδομής επί της οδού Συνταγματάρχη Δημητριάδη, στην Ξάνθη, έκλεβε το πρωί της Παρασκευής ένας νεαρός άνδρας μεταφέροντάς τες στο δικό του αυτοκίνητο! 

Ο “ποντικός” τρύπωσε στην πυλωτή και άρχισε να ανοίγει αυτοκίνητα αφαιρώντας από το εσωτερικό τους τα ραδιόφωνα, αναζητώντας παράλληλα αντικείμενα αξίας. Μάλιστα δεν έμεινε μόνο σε αυτό, μιας και στη συνέχεια έβαλε στο μάτι τις ρόδες ενός εκ των αυτοκινήτων, τις οποίες άρχισε να αφαιρεί και να τις μεταφέρει στο δικό του Ι.Χ. 

Ωστόσο, για κακή του τύχη, έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη του οχήματος οποίος και κάλεσε την Αστυνομία ενώ τον πήρε στο κυνήγι. Ο δράστης εντοπίστηκε τη στιγμή που έβγαζε τις ρόδες και συνελήφθη επί της οδού Θεμιστοκλέους, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία.

Τι αναφέρει η Αστυνομία
Συνελήφθη στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ξάνθης, 44χρονος ημεδαπός, διότι διέρρηξε, στην πόλη της Ξάνθης, ένα Ι.Χ.Ε. αυτ/το και αφαίρεσε από το εσωτερικό του ένα (1) ράδιο - CD και ένα (1) ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, καθώς και τους τέσσερις (4) τροχούς του. Στο όχημα του δράστη βρέθηκαν τα παραπάνω αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον δικαιούχο τους. Επίσης, στην κατοχή του 44χρονου, οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν ένα (1) κοπίδι, συνολικού μήκους 23 εκατοστών.  

Μπαράζ διαρρήξεων στο Εμπορικό 
Θύμα διάρρηξης ωστόσο έπεσαν και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Εμπορικού Κέντρου, στον πεζόδρομο της Ελπίδος, όταν διαρρήκτες “άνοιξαν” πέντε καταστήματα αφαιρώντας κυρίως χρήματα. 

Πρόκειται για ένα κομμωτήριο και καφετέριες που βρίσκονται μέσα στο Εμπορικό, καθώς και ένα καφενείο που βρίσκεται επί της οδού Μιχαήλ Καραολή. Οι δράστες έδρασαν με ιδιαίτερη προσοχή και δεν έγιναν αντιληπτοί, ενώ με τη χρήση εργαλείων μπήκαν μέσα στα καταστήματα.

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 4 ατόμων, τα οποία όπως φαίνεται έχουν διαπράξει ουκ ολίγες διαρρήξεις και κλοπές στην πόλη της Ξάνθης και σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία.