GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ηλικιωμένη από την Ξάνθη στο Σύνταγμα για την Κωνσταντοπούλου - Προσπάθησαν να τη διώξουν

-Προσπάθησε να πλησιάσει την Πρόεδρο της Βουλής για να βγάλει μια φωτογραφία μαζί της  Σε περιπέτειες μπήκε μια ηλικιωμένη γυναίκα από...

-Προσπάθησε να πλησιάσει την Πρόεδρο της Βουλής για να βγάλει μια φωτογραφία μαζί της 

Σε περιπέτειες μπήκε μια ηλικιωμένη γυναίκα από την Ξάνθη η οποία βρέθηκε στο Σύνταγμα, μετά το πέρας της στρατιωτικής παρέλασης την Τετάρτη 25 Μαρτίου, επιχειρώντας να βγάλει μια φωτογραφία με την Πρόεδρο της Βουλής, 

Η ηλικιωμένη πλησίασε την Ζωή Κωνσταντοπούλου ζητώντας να φωτογραφηθεί μαζί της, ωστόσο ένας άνδρας που βρισκόταν περιμετρικά της Προέδρου της Βουλής της ζήτησε να απομακρυνθεί. 

Όπως αναφέρεται, ο εν λόγω άνδρας δεν ανήκει στην ασφάλεια της κας Κωνσταντοπούλου, η οποία δέχθηκε χαμογελώντας να φωτογραφηθεί με την ηλικιωμένη και παρενέβη στο συμβάν ζητώντας από τον του να είναι πιο ευγενικός. 

"Εμείς είμαστε εδώ για το λαό" ήταν η απάντησή της που κατέγραψαν οι δημοσιογράφοι που βρίσκονταν μπροστά στο περιστατικό. Τελικώς η ηλικιωμένη φωτογραφήθηκε με την Πρόεδρο της Βουλής όπως και άλλοι πολίτες που επίσης βρέθηκαν στις εορταστικές εκδηλώσεις. 


(ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: enikos.gr)