GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Την άμεση επέμβαση της Περιφέρειας για τις πλημμύρες στον Τόπειρο ζητά ο Θωμάς Μίχογλου

Επιστολή προς τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ. Κώστα Ζαγναφέρη με θέμα τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στην περιοχή του Δήμου Τοπείρου...

Επιστολή προς τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ. Κώστα Ζαγναφέρη με θέμα τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στην περιοχή του Δήμου Τοπείρου από τις πλημμύρες που έπληξαν το τελευταίο διάστημα στην περιοχή, απέστειλε ο Δήμαρχος κ. Θωμάς Μίχογλου.

Στο κείμενο της επιστολής του αναφέρει τα εξής:        
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των συνεχών και μεγάλης διάρκειας βροχοπτώσεων του τελευταίου τριμήνου και ιδίως των τελευταίων ημερών, δημιουργήθηκε μεγάλο πρόβλημα στη διαχείριση όμβριων υδάτων, κυρίως εξαιτίας της μη ορθής συντήρησης, διευθέτησης και διάνοιξης των στραγγιστικών καναλιών, που υπάρχουν στην περιοχή του Δήμου μας και υπόκεινται στην αρμοδιότητα σας.
Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να πλημμυρίσει μεγάλο τμήμα της περιοχής του Ερασμίου, της Ηλιόπετρας, των Μαγγάνων και του Δασοχωρίου και έτσι διατρέχεται μεγάλος κίνδυνος απώλειας ανθρωπίνων ζωών και καταστροφής περιουσιών (οικίες, σταβλικές εγκαταστάσεις και επαγγελματικοί χώροι).
Λόγω των δυσμενών αυτών συνθηκών κρίνεται άμεση και αναγκαία η επέμβαση σας. Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για τις προθέσεις σας.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΜΙΧΟΓΛΟΥ ΘΩΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια