GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πειθαρχική δίωξη για χειραγώγηση αγώνα στον Πανθρακικό! Για το 5-1 από τον Ολυμπιακό

Πειθαρχική δίωξη και σε τρίτη ομάδα της Super League ασκήθηκε με την κατηγορία της χειραγώγησης αγώνα. Πιο συγκεκριμένα, μετά τον Ερ...

Πειθαρχική δίωξη και σε τρίτη ομάδα της Super League ασκήθηκε με την κατηγορία της χειραγώγησης αγώνα.

Πιο συγκεκριμένα, μετά τον Εργοτέλη και τη Βέροια στο «στόχαστρο» βρίσκεται και ο Πανθρακικός όπως ανακοινώθηκε κι επίσημα την Πέμπτη από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Η υπόθεση αφορά την έκθεση που είχε στείλει η UEFA στην ΕΠΟ, σύμφωνα με την οποία η αναμέτρηση Ολυμπιακός-Πανθρακικός 5-1 που διεξήχθη στις 9 Νοεμβρίου 2014 για την 10η αγωνιστική, είχε χειραγωγηθεί για στοιχηματικούς λόγους από τους «πράσινους», χωρίς η ομάδα του Πειραιά να έχει γνώση.

Η εκδίκαση της υπόθεσης ορίστηκε για την προσεχή Πέμπτη, ενώ αναφορικά με αυτές των Εργοτέλη και Βέροια η απόφαση αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα και δη την Τρίτη.

Η ανακοίνωση: 
Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία (για την Πέμπτη 12/02/2015 και ώρα 13:00) την παρακάτω ΠΑΕ: 

Α) ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: διότι: «Βάσει των αναφερομένων στην από 4/2/2015 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ, η οποία σας κοινοποιείται συνημμένα στην παρούσα, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη, 12-2-2015 και ώρα 13:00, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη».

Δεν υπάρχουν σχόλια