GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Βούλιαξε η Ξάνθη για το Playback του Τσαλίκη! Δόθηκαν 6.700 ευρώ - Χωρίς μουσικούς η συναυλία (+VIDEO)

-Απευθύνθηκε προς τους εκπροσώπους του Τύπου λέγοντας “πέντε λεπτά ακόμη θα τραβήξετε” -Είπε ότι ενοχλούσαν τον κόσμο εκεί που είχαν τοπ...

-Απευθύνθηκε προς τους εκπροσώπους του Τύπου λέγοντας “πέντε λεπτά ακόμη θα τραβήξετε”
-Είπε ότι ενοχλούσαν τον κόσμο εκεί που είχαν τοποθετηθεί και δεν μπορούσαν να δουν 

Καρφίτσα δεν έπεφτε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης για τη συναυλία του Γιώργου Τσαλίκη, ο οποίος εμφανίστηκε στη σκηνή χωρίς... μουσικούς και όργανα αλλά με Playback μουσική, όπως άλλωστε είχε γίνει γνωστό ήδη από την Πέμπτη!

Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε γύρω στις 12.00 αρχικώς στον χώρο της συναυλίας για να παραχωρήσει συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, και την εκπομπή Σπίτι μου σπιτάκι μου, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε για να επιστρέψει λίγη ώρα αργότερα για την εμφάνισή του. Μάλιστα στην ίδια εκπομπή φιλοξενήθηκε ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού αλλά και ο Πρόεδρος του ΕΒΕ, ο οποίος έκανε λόγο για μισό εκατομμύριο επισκέπτες οι οποίοι αναμένονται στην περιοχή για το καρναβάλι (!)

Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Πέμπτης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Κέντρου Πολιτισμού, τελικώς ο τραγουδιστής θα εμφανίζονταν με μουσική Playback και όχι ζωντανή, κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις από πλευράς της Αντιπολίτευσης, ενώ λόγω αυτής της αλλαγής έγινε... ψαλίδι στην αμοιβή του, η οποία είχε αρχικά οριστεί στις 8.000 ευρώ περίπου ενώ τελικώς δαπανήθηκαν 6.700 ευρώ! Ποσό ωστόσο το οποίο και πάλι εκτιμήθηκε από την Αντιπολίτευση ως υπέρογκο, δεδομένου και του γεγονότος πως δεν υπήρχαν τελικώς μουσικοί και όργανα τα οποία να συνοδεύουν την ερμηνεία του τραγουδιστή. 

Η Κεντρική Πλατεία της πόλης, αλλά και οι γύρω δρόμοι κυριολεκτικά βούλιαξαν από κόσμο, που έσπευσε να παρακολουθήσει τη συναυλία αλλά και να κάνει βόλτα στο κέντρο της πόλης μιας και επικρατούσαν και ιδιαίτερα καλές καιρικές συνθήκες. Ο ίδιος γεμάτος κέφι παρέμεινε επί σκηνής τραγουδώντας για κάτι περισσότερο από δύο ώρες.

Κάμερες... κάτω! 
Κατά τη διάρκεια της συναυλίας του, ο κ. Τσαλίκης και αφού είχε συμπληρωθεί περίπου ένα τέταρτο από τη στιγμή που ανέβηκε στη σκηνή, απευθυνόμενος προς τους Δημοσιογράφους και τα κανάλια που βρίσκονταν στην εξέδρα παραπλεύρως της κεντρικής σκηνής είπε πως σε πέντε λεπτά θα πρέπει να σταματήσουν να βιντεοσκοπούν, ενώ στη συνέχεια ανέφερε πως θα έπρεπε να αποχωρήσουν οι κάμερες από το εν λόγω σημείο, καθώς όπως τόνισε δια μικροφώνου “ενοχλούσαν” τον κόσμο που βρισκόταν από πίσω και δεν θα μπορούσε να δει. “Και πρέπει να φύγετε από εκεί γιατί δεν βλέπουν 200 άτομα έτσι όπως είστε. Ευχαριστώ πολύ, σεβόμαστε τον κόσμο, για τον κόσμο το κάνουμε οκ;” πρόσθεσε ο ίδιος! 

Άξιο αναφοράς το γεγονός ωστόσο πως αντίστοιχο θέμα δεν προέκυψε με τις συναυλίες που προηγήθηκαν αυτής  του κ. Τσαλίκη, ήτοι του Σταν και του Σαμπάνη, οι οποίες άλλωστε καλύφθηκαν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.  






Δεν υπάρχουν σχόλια