GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εκσυγχρονίζονται τα Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου – Νέο σύστημα για τα ραντεβού

-Η εφαρμογή του θα γίνει σταδιακά μέσα στους επόμενους μήνες και σε δύο φάσεις  Το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης ανακοινώνει την αλλαγή και...

-Η εφαρμογή του θα γίνει σταδιακά μέσα στους επόμενους μήνες και σε δύο φάσεις 

Το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης ανακοινώνει την αλλαγή και συμπλήρωση στον τρόπο κλεισίματος ραντεβού των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων και της Ολοήμερης Λειτουργίας (απογευματινά ιατρεία) από τον Μάρτιο 2015 για τα ραντεβού του Απριλίου και σταδιακή αντικατάσταση της φωνητικής πύλης 1535 από ηλεκτρονική εφαρμογή μέσω διαδικτύου. 

Πιο συγκεκριμένα η αλλαγή θα ολοκληρωθεί σε δυο  φάσεις: 
Φάση 1η: Τα ραντεβού μηνός Απριλίου θα γίνουν με την ταυτόχρονη λειτουργία του νέου και του παλιού συστήματος (διαδίκτυο, 1535) προκειμένου να υπάρξει ένα μεταβατικό στάδιο εξοικείωσης του κοινού με το νέο σύστημα. 

Φάση 2: Μετά τη λήξη της φάσης εξοικείωσης με την εφαρμογή, περίπου έξι μήνες μετά, και κατόπιν αξιολόγησης της λειτουργίας του, το νέο σύστημα θα λειτουργήσει πλήρως με ταυτόχρονη απενεργοποίηση της φωνητικής πύλης 1535. 

Στο μέλλον θα υπάρξει ειδικό application για smart phones. 

Χαρακτηριστικά της νέας εφαρμογής είναι: 
Δωρεάν χρήση από τους πολίτες 
Δωρεάν εξυπηρέτηση από τους επαγγελματίες υγείας 
Αυστηρή τήρηση της προτεραιότητας 
Οπτική απεικόνιση των ραντεβού
Δημιουργία λίστας αναμονής για ημέρες που είναι πλήρεις 
Άμεση ενημέρωση των πολιτών για την ώρα των ραντεβού τους, για την τοποθέτηση τους από την λίστα αναμονής ή για την μεταφορά του ραντεβού τους λόγω αδυναμίας του ιατρού 
Δυνατότητα ακύρωσης ενός ραντεβού 
Ενημέρωση με e mail και sms 

Στον ιστότοπο του Νοσοκομείου είναι αναρτημένες σχετικές παρουσιάσεις από όπου είναι εφικτή μια πληρέστερη εικόνα της εφαρμογής. 

Η μελέτη και η υλοποίηση έγινε από το Τμήμα Οργάνωσης και Πληροφορικής χωρίς κόστος για το Νοσοκομείο. 

Πριν την έναρξη λειτουργίας του νέου συστήματος θα δοθεί συνέντευξη τύπου, για την οποία θα ενημερωθείτε σχετικά, όπου θα γίνει επίδειξη της εφαρμογής και θα δοθούν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής (τεχνολογίες σχεδιασμού, ασφάλεια δεδομένων, προσωπικά δεδομένα κλπ.). 

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου θα επανέλθει με νεότερη ενημέρωση για τις ακριβείς ημερομηνίες έναρξης λειτουργίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια