GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Άγνοια για τη μετάδοση του Καρναβαλιού από τη ΝΕΡΙΤ – Δίνεται λύση στο... και πέντε!

-Φαίνεται πως δεν είχαν καν ενημερωθεί και για αυτό δεν είχαν εντάξει την κάλυψη στον προγραμματισμό τους -Δίνεται λύση και μάλιστα θετι...

-Φαίνεται πως δεν είχαν καν ενημερωθεί και για αυτό δεν είχαν εντάξει την κάλυψη στον προγραμματισμό τους
-Δίνεται λύση και μάλιστα θετική μέχρι και το απόγευμα της Παρασκευής σύμφωνα με ανώτερο στέλεχος της ΝΕΡΙΤ

Λύση στο και πέντε για την τηλεοπτική κάλυψη του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού από τη ΝΕΡΙΤ φαίνεται πως δίνεται, σύμφωνα με ανώτερο στέλεχος της Δημόσιας Τηλεόρασης με τον οποίο επικοινώνησε το ThrakiToday.com.

Όπως φαίνεται μέχρι και πριν από λίγα 24ωρα δεν υπήρξε όχληση προς τη ΝΕΡΙΤ για τη μετάδοση του Καρναβαλιού, για αυτό και αυτή βρέθηκε κυριολεκτικά στον αέρα μιας και δεν είχε ενταχθεί στον προγραμματισμό της Δημόσιας Τηλεόρασης. 

Αμέσως όμως ωστόσο μόλις έγινε γνωστό το ζήτημα που είχε ανακύψει, οι ιθύνοντες της ΝΕΡΙΤ άρχισαν να αναζητούν λύση, η οποία φαίνεται πως θα είναι θετική και αναμένεται το αργότερο μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής. 

Άξιο αναφοράς ωστόσο το γεγονός πως οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι δεν υπήρξε επίσημη αλληλογραφία από το Φθινόπωρο προς τη ΝΕΡΙΤ από πλευράς των υπευθύνων, ώστε να γίνει έγκαιρα ο προγραμματισμός και για αυτό η μετάδοση του Καρναβαλιού βρέθηκε ξεκρέμαστη ξαφνικά.  

Βέβαια η όλη διαχείριση του ζητήματος αλλά και ο σάλος που ξέσπασε καταδεικνύει για ακόμη μια φορά την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίστηκαν οργανωτικά ζητήματα των φετινών εκδηλώσεων, παρά το γεγονός πως ο ιστορικός θεσμός της Ξάνθης συμπληρώνει φέτος μισό αιώνα ζωής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια