GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τραγωδία στον Έβρο! Τρένο παρέσυρε ΙΧ λίγο έξω από το Σουφλί - Σκοτώθηκαν 2 άτομα

-Σύμφωνα με τη Δημόσια Τηλεόραση οι δύο επιβάτες του οχήματος πέθαναν ακαριαία  Ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο επιχείρησε να διασχίσει α...

-Σύμφωνα με τη Δημόσια Τηλεόραση οι δύο επιβάτες του οχήματος πέθαναν ακαριαία 

Ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο επιχείρησε να διασχίσει αφύλακτη διάβαση λίγο έξω από το Σουφλί παρασύρθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου από τρένο. 

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο οδηγός του οχήματος προσπάθησε να περάσει τη σιδηροδρομική γραμμή, σε σημείο που δεν υπάρχουν μπάρες, κοντά στη βόρεια έξοδο της πόλης τη στιγμή ωστόσο που περνούσε το τρένο. 

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και μοιραία, ενώ το Ι.Χ. παρασύρθηκε για αρκετά μέτρα από το σημείο του ατυχήματος, με το τρένο να εκτροχιάζεται. 

Στο σημείο έσπευσε άμεσα η Αστυνομία, καθώς και η Πυροσβεστική με τον οδηγό και τον συνοδηγό να έχουν εγκλωβιστεί μέσα στο Ι.Χ. 

Όπως μετέδωσε η ΝΕΡΙΤ ο οδηγός του οχήματος διαπιστώθηκε πως έχασε τη ζωή του ακαριαία, ενώ κατά τη διάρκεια της επιχείρησης απεγκλωβισμού του δεύτερου επιβάτη επιβεβαιώθηκε και ο δικός του θάνατος. 

Εικάζεται πως λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή, ο οδηγός του οχήματος δεν έχει καλή ορατότητα ώστε να αντιληφθεί το τρένο, ενώ η κακοκαιρία συνεχίστηκε και κατά τη διάρκεια του απεγκλωβισμού των δύο επιβατών, δυσχεραίνοντας το έργο των Αρχών.

Οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας, που εκτελούσε το δρομολόγιο Δίκαια- Αλεξανδρούπολη, είναι όλοι καλά στην υγεία τους και μετεπιβιβάστηκαν σε λεωφορεία για να φτάσουν στον προορισμό τους.

Τι αναφέρει η Αστυνομία
Το Σάββατο (31-1-2015) το μεσημέρι, στο 1ο χλμ της σιδηροδρομικής γραμμής Σουφλίου - Ορμενίου, σε αφύλακτη σιδηροδρομική διάβαση, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 53χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαινε 57χρονος επίσης ημεδαπός, συγκρούστηκε με επιβατική αμαξοστοιχία, που εκτελούσε το δρομολόγιο Δίκαια – Αλεξανδρούπολη. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστούν θανάσιμα ο οδηγός και ο συνοδηγός του οχήματος.  

Ο δύο ημεδαποί μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.   

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.  
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ faros24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια