GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σοβαρό τροχαίο στη Μύκη της Ξάνθης – Έπεσε στον γκρεμό Ι.Χ. και εγκλωβίστηκαν 2 άτομα (+ΦΩΤΟ)

-Τραυματίστηκαν σοβαρά συνολικά 3 άτομα τα οποία βρίσκονταν εντός του οχήματος -Το αγροτικό όχημα εξετράπη της πορείας του και κατέληξε ...

-Τραυματίστηκαν σοβαρά συνολικά 3 άτομα τα οποία βρίσκονταν εντός του οχήματος
-Το αγροτικό όχημα εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε χαράδρα 40 μέτρων

Σε χαράδρα 40 μέτρων κατάληξε Ι.Χ. όχημα λίγο πριν τις 10.00 το πρωί της Παρασκευής στο 16ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Ξάνθης – Μύκης. 

Πρόκειται για ένα αγροτικό διπλοκάμπινο όχημα ο οδηγός του οποίου κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί της πορείας του να βγει από το οδόστρωμα και να πέσει στη χαράδρα εντός ποταμού. 

Από την πτώση το όχημα ανετράπη με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν εντός αυτού δύο άτομα, ενώ στο σημείο κλήθηκαν και έσπευσαν άμεσα η Αστυνομία αλλά και η Πυροσβεστική. 

Συνολικά οκτώ άνδρες της Π.Υ. Ξάνθης με τρία οχήματα κατέφτασαν στο χώρο του ατυχήματος αναλαμβάνοντας τον απεγκλωβισμό και τη διάσωση των δύο επιβατών του οχήματος. Με τη χρήση διασωστικών εργαλείων κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τους τραυματισμένους που βρίσκονταν μέσα στο Ι.Χ. ενώ με τη χρήση ορειβατικού εξοπλισμού τους μετέφεραν από χαράδρα στο οδόστρωμα. 

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τους δύο διασωθέντες καθώς και ένα ακόμη άτομο που είχε τραυματιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. 

Το έργο της διάσωσης επιτηρούσε ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης κ. Χρήστος Καλογουλίδης.  





Τι αναφέρει η Πυροσβεστική Υπηρεσία:
Την Παρασκευή 16/01/2015 και περί Ω/09:45 π.μ. η Πυροσβεστική Υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε τηλεφωνικά για τροχαίο ατύχημα στο 16ο χιλ. της επαρχιακής οδού Ξάνθης Μύκης, της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, όπου αγροτικό διπλοκάμπινο όχημα εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να καταλήξει σε χαράδρα βάθους περίπου 40 μέτρων, εντός ποταμού. Η Υπηρεσία μας μετέβη στον τόπο του συμβάντος με τρία (3) οχήματα και συνολικά οχτώ (8) άνδρες. Από την Πυροσβεστική Έξοδο έγινε χρήση διασωστικών εργαλείων και απεγκλωβίστηκαν από το όχημα τραυματισμένα δύο (2) άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν από την χαράδρα στο οδόστρωμα με χρήση ορειβατικού εξοπλισμού και διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης με ασθενοφόρα του Ε.Κ.Α.Β. Την επιχείρηση διάσωσης συντόνιζε ο Διοικητής της Π.Υ. Ξάνθης Πύραρχος Χρήστος Στ. Καλογουλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια