GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Υποτροφίες 11.500 ευρώ στους αριστούχους της Ξάνθης – Διακρίθηκαν για την επίδοσή τους

-Τα χρήματα δόθηκαν από τον Σύνδεσμο Σχολικών Επικουρικών Υποτροφιών Ν. Ξάνθης  Το ποσό των 11.500 ευρώ ως επιβράβευση κατέβαλε σε σ...

-Τα χρήματα δόθηκαν από τον Σύνδεσμο Σχολικών Επικουρικών Υποτροφιών Ν. Ξάνθης 

Το ποσό των 11.500 ευρώ ως επιβράβευση κατέβαλε σε συνολικά 33 αριστούχους μαθητές της Ξάνθης ο Σύνδεσμος Σχολικών Επικουρικών Υποτροφιών Ν. Ξάνθης. 

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου, επιβραβεύτηκαν αριστούχοι μαθητές και φοιτητές του Νομού, οικονομικά αδύναμοι, που διακρίθηκαν με βάση την επίδοση κατά το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014.

“Η πρωτοβουλία αυτή ενισχύει την ανάδειξη της αριστείας και προσπαθεί να συμβάλλει στην επίτευξη ενός καλύτερου μέλλοντος για τους νέους, που πρωτεύουν και μοχθούν καθημερινά” αναφέρει μεταξύ άλλων σε σχετική ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη ΦΕΞ ενώ σε αυτή έδωσαν το παρών  ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμων, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης κ. Δρεμσίζης Ιωάννης, η πρόεδρος των Γυναικών Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ» κα Αντωνιάδου Βούλα, το Διοικητικό Συμβούλιο, μέλη και φίλοι του Συνδέσμου και οι υπότροφοι μαθητές- φοιτητές με τις οικογένειες τους. 

Το συνολικό ποσό που δόθηκε φέτος σε 33 μαθητές της Γ’ Γυμνασίου- Λυκείου και φοιτητές, άριστους και οικονομικά ασθενέστερους, ανέρχεται στο ύψος των 11.500,00 ευρώ. 

Στην ίδια ανακοίνωσή ο Σύνδεσμος επισημαίνει πως “είναι ανάγκη να αναφέρουμε ότι το ποσό των 11.500,00 ευρώ προήλθε από τις συνδρομές των μελών του Συνδέσμου, τη συμμετοχή των μελών και των φίλων του στις δραστηριότητες του και τους χορηγούς που είναι: 
Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου 
Ο ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ 
Η κα Καπετανίδου Σοφία στη μνήμη του αδερφού της Ευάγγελου Καπετανίδη
Η Εταιρεία ΣΜΥΡΔΕΞ Α.Ε. 
Ο κος Πάνος Ζερίτης της Χαρτοποιίας Α.Ε. 
Η Άννα Κομνηνού στη μνήμη του συζύγου της Αλέξανδρου 
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Ξάνθης 
Η εταιρεία ΔΟΜΙΚΗ ΞΑΝΘΗΣ Α.Ε. 
Το Ζαχαροπλαστείο «Παπαπαρασκευάς» 
Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ» στη μνήμη της Βασιλικής Ψωμά 
Το Σωματείο Εμπειροτεχνών- Εργοδηγών- Εργολάβων Ξάνθης 
Ο Ιατρικός Σύλλογος Ν. Ξάνθης 
Το χωριό του Άι- Βασίλη του Λυκείου Ελληνίδων Ξάνθης 
Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων 
Το κατάστημα Χαρτί και Ποντίκι 

Ο Σύνδεσμος Σχολικών Επικουρικών Υποτροφιών Ν. Ξάνθης ευχαριστεί θερμά τα μέλη, τους φίλους και τους χορηγούς του, που ιδιαιτέρως φέτος, αυτή τη δύσκολη χρονιά δεν μας εγκατέλειψαν και μας βοήθησαν στην επίτευξη του σκοπού μας. Χωρίς τις προσπάθειες και τη στήριξη αυτών, ο Σύνδεσμος μας δεν θα είχε φέρει εις πέρας με επιτυχία τον θεσμό των υποτροφιών. 

Επίσης ευχαριστούμε τη Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης που μας διέθεσε την αίθουσα της Στέγης Πολιτισμού και τα Μ.Μ.Ε. του Νομού μας, που αφιλοκερδώς δημοσιεύουν τις ανακοινώσεις του Συνδέσμου. 

Θερμά συγχαρητήρια στους Υπότροφους μαθητές και φοιτητές του Νομού μας και στις οικογένειες τους. 

Τα λαχεία που κληρώθηκαν είναι: 
Νο 0027 το οποίο κερδίζει τις δυο διανυχτερεύσεις στο ξενοδοχείο «Nemesis» 
Νο 0036 το οποίο κερδίζει το internet tablet 
Νο 0309 το οποίο κερδίζει τη μικτή καφετιέρα
Σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένο το Νέο Έτος”. 

Δεν υπάρχουν σχόλια