GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συνάντησαν Ζεϊμπέκ και Κοντό οι Δικηγόροι για τον νέο Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας

Διαδοχικές συναντήσεις με τους Βουλευτές του Νομού, κ.κ. Χουσεΐν Ζειμπέκ, και Αλέξανδρο Κοντό, είχε το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21-12-...

Διαδοχικές συναντήσεις με τους Βουλευτές του Νομού, κ.κ. Χουσεΐν Ζειμπέκ, και Αλέξανδρο Κοντό, είχε το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21-12-2014, στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου. Στις συναντήσεις που διήρκεσαν περισσότερο από μια ώρα, το ΔΣ ενημέρωσε αναλυτικά τους βουλευτές του Νομού, για τις επιχειρούμενες τροποποιήσεις του νομοσχεδίου του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας και τους λόγους για τους οποίους αντιδρούν το Δικηγορικό Σώμα και σύσσωμος ο δικαστικός και νομικός κόσμος της χώρας.

“Η νομική κοινότητα ομονοεί ότι εν λόγω νομοσχέδιο όχι μόνον δεν συμβάλλει στην επιτάχυνση της πολιτικής δίκης, αλλά αντίθετα επιτείνει στην επιβράδυνση της. Οι ρυθμίσεις που προωθεί το Υπουργείο Δικαιοσύνης, πλήττουν κυρίως τη κοινωνία και τους πολίτες, θα προκαλέσουν στην πράξη σοβαρά προβλήματα εφαρμογής, ανασφάλεια δικαίου και εν τέλει έλλειμμα δικαιοσύνης. 
Σημειώνεται ότι η προγραμματισμένη για την Δευτέρα 22-12-2014 συνάντηση με τον βουλευτή κ. Δημήτριο Σαλτούρο, αναβλήθηκε για τις επόμενες ημέρες, λόγω αιφνίδια αλλαγής του προγράμματος του” αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δικηγορικός Σύλλογος Ξάνθης.

Δεν υπάρχουν σχόλια