GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Γκρίνιες για την καθυστέρηση στο επίδομα θέρμανσης - “Τα ακούν” στην Ξάνθη οι πρατηριούχοι

-Αύξηση 30% στη ζήτηση συγκριτικά με πέρσι καταγράφουν τα πρατήρια υγρών καυσίμων τη περιοχής  Τα παράπονα των δικαιούχων του επιδόματ...

-Αύξηση 30% στη ζήτηση συγκριτικά με πέρσι καταγράφουν τα πρατήρια υγρών καυσίμων τη περιοχής 

Τα παράπονα των δικαιούχων του επιδόματος θέρμανσης εισπράττουν οι πρατηριούχοι στην Ξάνθη για τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην καταβολή των χρημάτων. 

Παρά τις επίσημες δηλώσεις περί άμεσης καταβολής των χρημάτων εντός μάλιστα 20 ημερών από την υποβολή των σχετικών εγγράφων, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην πράξη με την αναμονή να ξεπερνά τον 1 μήνα και μάλιστα κατά πολλές ημέρες! Οι δικαιούχοι όπως είναι φυσιολογικό ανησυχούν, βλέποντας να μην πιστώνονται τα χρήματα στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, προσπαθώντας να εντοπίσουν τους υπεύθυνους και φυσικά να... παραπονεθούν! 

“Η καταβολή των χρημάτων έγινε μετά από 42 ημέρες και ήταν απαράδεκτο για εμάς αυτό. Εμείς λέγαμε στον κόσμο ότι θα δοθούν τα χρήματα σε 20 ημέρες το πολύ γιατί αυτό μας είπαν επισήμως.  Ο κόσμος έκανε έναν προϋπολογισμό και περίμενε τα χρήματα αυτά. Πάλι το μπαλάκι όμως γύρισε σε εμάς μιας και ο κόσμος άρχισε τα τηλέφωνα ρωτώντας μήπως και δεν κάναμε κάτι σωστά εμείς” αναφέρει ο κ. Γιάννης Σιούτας, πρόεδρος των βενζινοπωλών Ξάνθης εξηγώντας πως “ο κόσμος φυσικά και έχει δίκιο γιατί θέλει να πάρει τα λεφτά του πίσω”. 

Μικρές οι παραγγελίες 
Όπως τονίζει ο κ. Σιούτας “η κίνηση είναι αυξημένη κατά 30% τουλάχιστον συγκριτικά με πέρσι. Περιμέναμε βέβαια καλύτερες τιμές. Στις παραγγελίες βέβαια βία ξεπερνάμε τα 1.000 λίτρα. Οι περισσότερες αφορούν 200 και 300 λίτρα. Εμείς το καταλαβαίνουμε ότι ο κόσμος έχει πρόβλημα. Αλά και αυτοί που θα βάλουν 300 λίτρα θα πάρουν τα χρήματά τους μετά τις γιορτές από το επίδομα”. 

Δεν υπάρχουν σχόλια