GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Δεν βγήκε λευκός καπνός για τον ΧΥΤΑ – Άκαρπο το Διοικητικό Συμβούλιο στον ΣΔΑΝΞ

-Συζητήθηκε το θέμα της παραχώρησης της έκτασης του ΧΥΤΑ από τον Δήμο Τοπείρου  Συνέχεια στο σίριαλ γύρω από τη λειτουργία του ΧΥΤΑ Ξά...

-Συζητήθηκε το θέμα της παραχώρησης της έκτασης του ΧΥΤΑ από τον Δήμο Τοπείρου 

Συνέχεια στο σίριαλ γύρω από τη λειτουργία του ΧΥΤΑ Ξάνθης δόθηκε το μεσημέρι της Τρίτης κατά τη διάρκεια της Συνεδρίασης του Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων. 

Το Δ.Σ. συνεδρίασε με αποκλειστικό θέμα την παραχώρηση της έκτασης του ΧΥΤΑ, εξετάζοντας την απόφαση που έλαβε πρόσφατα ο Δήμος Τοπείρου, ο οποίος παραχωρεί την έκταση ζητώντας ως αντισταθμιστικό όφελος 450.000 ευρώ τον χρόνο. 

Τα μέλη του Δ.Σ. του ΣΔΑΝΞ δεν φάνηκε ωστόσο να συμφωνούν με την εν λόγω απόφαση του Τοπείρου, αντιπροτείνοντας την καταβολή αντισταθμιστικών ύψους 10 ευρώ για κάθε τόνο σκουπιδιών που θα προέρχονται από ιδιώτες! 

Πλέον η υπόθεση οδηγείται σε νέα αναβολή, και συνεχίζει να παρμένει άγνωστη η τελική της έκβαση. Δεν αποκλείεται ο Σύνδεσμος να ζητήσει εκ νέου από το Δημοτικό Συμβούλιο του Τοπείρου να τοποθετηθεί για την παραχώρηση, αν και όπως διαφάνηκε από την πλευρά του Δήμου Τοπείρου υπάρχει πρόθεση να διεκδικηθεί η καταβολή των αντισταθμιστικών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια