GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Όργιο φημών! Βρέθηκαν τρία κουτιά γεμάτα χρυσές λίρες σε παλιό σπίτι στην Κυψέλη Ξάνθης

-Πρώτο θέμα συζήτησης τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή το εάν βρέθηκαν ή όχι χρυσές λίρες  Τρία κουτιά γεμάτα λίρες έκρυβε ένα παλ...

-Πρώτο θέμα συζήτησης τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή το εάν βρέθηκαν ή όχι χρυσές λίρες 

Τρία κουτιά γεμάτα λίρες έκρυβε ένα παλιό σπίτι στον οικισμό της Κυψέλης στην Ξάνθη, σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν έντονα τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή. 

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η Εφ. Εμπρός, τη Δευτέρα και μάλιστα μέρα μεσημέρι, ιδιωτικό συνεργείο είχε αναλάβει να κατεδαφίσει ένα παλιό μισογκρεμισμένο σπίτι στην Κυψέλη. Την ώρα που εκσκαπτικό μηχάνημα γκρέμιζε ένα παλιό φούρνο που βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού έπεσε πάνω σε τρία κουτιά, τα οποία μάλιστα ήταν γεμάτα με χρυσές λίρες! 

Το περιστατικό μάλιστα φαίνεται πως έγινε αντιληπτό και από κατοίκους της περιοχής που βρίσκονταν κοντά στο σπίτι. Σύμφωνα μάλιστα με την ίδια πηγή, αμέσως μόλις εντοπίστηκαν οι λίρες το συνεργείο που εκτελούσε τις εργασίες σταμάτησε να εργάζεται και με συνοπτικές διαδικασίες απομακρύνθηκε από την περιοχή. 

Τα παραπάνω ωστόσο δεν επιβεβαιώνονται από τις Αστυνομικές Αρχές, αν και αποτελούν θέμα συζήτησης στην περιοχή, με τους κατοίκους να αναπαράγουν τη φήμη που ίσως δεν καταστεί και ποτέ εφικτό να επιβεβαιωθεί ή να διαψευστεί πλήρως. 
(Με πληροφορίες από Εφ. Εμπρός)

Δεν υπάρχουν σχόλια