GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αθωώθηκε το πρώην Δ.Σ. της ΣΕΚΑΠ για τις “παράνομες προσλήψεις και προαγωγές”

-Είχαν καταγγελθεί από την Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ του 2009 -Μ. Παυλίδου: "Δεν προκλήθηκε ζημία, οι αποφάσεις ανακλήθηκαν&quo...


-Είχαν καταγγελθεί από την Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ του 2009
-Μ. Παυλίδου: "Δεν προκλήθηκε ζημία, οι αποφάσεις ανακλήθηκαν"

Αθώοι κρίθηκαν από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Κομοτηνής τα μέλη της διοίκησης ΣΕΚΑΠ την περίοδο 2008-2009 που κατηγορούνταν για παράνομες προσλήψεις και προαγωγές.

Τα μέλη της πρώην διοίκησης βρέθηκαν ενώπιον  της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία της τότε Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ που έκανε λόγο για προεκλογικές παράνομες προσλήψεις στην γνωστή καπνοβιομηχανία.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο τα μέλη του τότε Δ.Σ. προχώρησαν σε “παράνομες αναβαθμίσεις στελεχών και προσλήψεις” από τις οποίες μάλιστα προκλήθηκε ζημιά στην εταιρία ύψους 23.000 ευρώ τον μήνα.

Κατά την ακροαματική διαδικασία οι κατηγορίες κατέπεσαν και οι κατηγορούμενοι αθωώθηκαν, καθώς τεκμηριώθηκε πως δεν υπέστη ζημιά η ΣΕΚΑΠ από τις παραπάνω ενέργειες καθώς και πως πρόκειται για ιδιωτική εταιρία η οποία μπορούσε να πραγματοποιεί προσλήψεις για τις ανάγκες λειτουργίας της.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου βρέθηκαν οι  Νίκος Παπάς, Γιάννης Μαμουζέλος, Γιάννης Ράπτης, Ησαίας Ησαϊλίδης, Γιώργος Κίτσος, Γιάννης Γουσγουριώτης, Ρήγας Δραμπίδης, Γιώργος Ιορδανίδης, Κωνσταντίνος Μάττας και Αθανάσιος Λεπίδας. 

Συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων ήταν οι κ. Στέργιος Γιαλάογλου, Στέφανος Παύλου και Μαρίνα Παυλίδου. Η τελευταία που εκπροσωπούσε τους  Ιορδανίδη, Κίτσο και Μάττα τονίζει πως οι πελάτες της απέδειξαν εκθέτοντας πραγματικά γεγονότα και στοιχεία πως οι πράξεις για τις οποίες κατηγορούνταν δεν υπήρξαν. Όπως εξηγεί η κα Παυλίδου, από την έκθεση στοιχείων αποδείχθηκε πως οι αποφάσεις δεν προκάλεσαν ζημία στην επιχείρηση ενώ στη συνέχεια ανακλήθηκαν. Η έδρα έκανε αποδεκτά τα γεγονότα και τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν και απάλλαξε τους κατηγορουμένους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια