GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Τρύπια γάντια και ουροσυλλέκτες στο Νοσοκομείο Ξάνθης – Καταγγελίες του Δ. Αδαμίδη (+ΦΩΤΟ)

-Παρουσίασε φωτογραφίες και πληροφορίες κατά τη διάρκεια του 3ου Πανελλήνιου συνεδρίου ασθενών  Σε μια σειρά από ιδιαίτερα σοβαρές κατ...

-Παρουσίασε φωτογραφίες και πληροφορίες κατά τη διάρκεια του 3ου Πανελλήνιου συνεδρίου ασθενών 

Σε μια σειρά από ιδιαίτερα σοβαρές καταγγελίες για τη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης προέβη ο Διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής και πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών κ. Δημήτρης Αδαμίδης. 

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο πλαίσιο του 3ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Ασθενών (Patients in Power) ο κ. Αδαμίδης έκανε συγκεκριμένες καταγγελίες , για  επικίνδυνα αναλώσιμα υλικά που έχουν προμηθευτεί στο Νοσοκομείο της Ξάνθης.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες του κ. Αδαμίδη, οι οποίες ήδη κάνουν τον γύρο του διαδικτύου από το μεσημέρι της Πέμπτης, στο Νοσοκομείο επικρατούν τριτοκοσμικές συνθήκες και σε πολλές περιπτώσεις μπαίνει σε κίνδυνο η ζωή των ασθενών.  

Χαρακτηριστικά ο ίδιος ανέφερε πως  “ελαττωματικά κλίπς που βάζουν οι μαιευτήρες για να συγκρατούν τον ομφάλιο λώρο ματώνουν” ενώ παράλληλα έκανε λόγο για τρύπια γάντια που δεν μπορούν να προστατεύσουν το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και για ουροσυλλέκτες με τρύπες με συνέπεια να γεμίζουν οι διάδρομοι του νοσοκομείου Ξάνθης από ακαθαρσίες. 

Ο ίδιος μάλιστα όπως αναφέρεται σχετικώς εξέθεσε μια σειρά από φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν τους καταγγελίες του. Μέχρι στιγμής πάντως δεν υπήρξε κάποια επίσημη αντίδραση από πλευράς της Διοίκησης του Νοσοκομείου στις ιδιαίτερα σοβαρές καταγγελίες του προέδρου της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών.  




ΠΗΓΗ: iatropedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια