GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τον έπιασε να την απατά και του κατέστρεψε τη... Ferrari! ΒΙΝΤΕΟ

Η εταιρία Forgiato, προκειμένου να διαφημίζει τις ζάντες που κατασκευάζει, επέλεξε ένα οργισμένο supermodel το οποίο προχωρά σε ...φέις λ...

spaei-ferrariΗ εταιρία Forgiato, προκειμένου να διαφημίζει τις ζάντες που κατασκευάζει, επέλεξε ένα οργισμένο supermodel το οποίο προχωρά σε ...φέις λίφτινγκ σε μια Ferrari 458, με τη συνδρομή βαριοπούλας!
Δημήτρης Δοντάς

Το σενάριο του διαφημιστικού σποτ, είναι πολύ απλό. Το supermodel, κατά την επιστροφή στο σπίτι, βρίσκει τον καλό του στο κρεβάτι με άλλη γυναίκα. Έτσι, λοιπόν, η πανέμορφη κοπέλα αποφασίζει να πάρει εκδίκηση. Παίρνει αμέσως στα χέρια της μια βαριοπούλα και βγαίνει έξω από το σπίτι όπου είναι παρκαρισμένη η Ferrari 458 Italia, για να την ...μεταμορφώσει.

Παρμπρίζ, καπό, πλαινό παράθυρο, είναι τα σημεία στα οποία ξεσπά τον θυμό της η κοπέλα. Στη συνέχεια επιχειρεί να καταστρέψει και την ζάντα του πίσω αριστερού τροχού. Η 458 Italia είναι, όμως,  εξοπλισμένη με ζάντες Forgiato ένα σύνολο που χαρακτηρίζεται ως «άθραυστο».

Ας ελπίσουμε ότι αυτή δεν ήταν μια πραγματική Ferrari 458 Italia και η Forgiato χρησιμοποίησε κάποιο αντίγραφο ή ένα δημιούργημα μέσω υπολογιστή για τις ανάγκες της διαφήμισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια