GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Καταγγελίες με το τσουβάλι για την ΟΕΒΕ Ξάνθης – Στην Εισαγγελία φάκελος από τη Γρηγορίου

-“Φαντασιώσεις” οι καταγγελίες λέει ο πρώην πρόεδρος που ισχυρίζεται ότι καταπέφτουν στην Εισαγγελία  -Δεν κάνει πίσω η κα Χρυσούλα Γρηγ...

-“Φαντασιώσεις” οι καταγγελίες λέει ο πρώην πρόεδρος που ισχυρίζεται ότι καταπέφτουν στην Εισαγγελία 
-Δεν κάνει πίσω η κα Χρυσούλα Γρηγορίου που εμφανίζεται πρόθυμη να συνεχίσει τον έλεγχο 

Μια σειρά από καταγγελίες για την έως τώρα λειτουργία της ΟΕΒΕ Ξάνθης κατέθεσε στην Εισαγγελία το μέλος του Δ.Σ. κα Χρυσούλα Γρηγορίου, ζητώντας παράλληλα να γίνει πλήρης διαχειριστικής έλεγχος στα οικονομικά της Ομοσπονδίας και τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί τα τελευταία χρόνια! 

Μιλώντας στον Ραδιοφωνικό Σταθμό Ξάνθη FM100 και την εκπομπή Σχολιάζοντας την Καθημερινότητα η ίδια αναφέρθηκε σε πλήθος “εκτρόπων” τα οποία εντόπισε και κατέθεσε στις Δικαστικές Αρχές, ζητώντας να επιληφθούν του θέματος, ενώ από τη μεριά του ο πρώην Πρόεδρος της ΟΕΒΕ κ. Σωτήρης Τσιακίρογλου απαντώντας στις καταγγελίες ανέφερε πως αυτές αποτελούν φαντασιώσεις της κ. Γρηγορίου, έχουν καταπέσει σε μεγάλο βαθμό ενώ γενικότερα ανέφερε πως δεν τον ενδιαφέρουν τα όσα καταγγέλλει η ίδια. 



Πλήρωσαν για κάρτες υγείας που δεν έλαβαν (;)
Ανάμεσα στις πλέον κραυγαλέες περιπτώσεις που κατά την κ. Γρηγορίου χρίζουν άμεσης δικαστικής διερεύνησης και αυτή των καρτών υγείας που πλήρωσε η ΟΕΒΕΞ για τα μέλη της ωστόσο σύμφωνα με την κα Γρηγορίου δεν έλαβαν ποτέ! “Το 2011 γίναμε Δ.Σ. και από το 2010 υπήρχε μια απόφαση να εκδοθούν κάρτες υγείας για τα μέλη της Ομοσπονδίας. Πληρώθηκε μέσα στο 2010 μια προκαταβολή και το 2011 πληρώθηκε χωρίς να το γνωρίζουμε ένα γενναίο ποσό για τις κάρτες οι οποίες όμως δεν εκδόθηκαν ποτέ. Βρήκα τις αποδείξεις αποπληρωμής προς την ασφαλιστική αλλά δεν βρήκα συμβόλαιο ούτε βρέθηκε κάποια κάρτα” σημείωσε μεταξύ άλλων η κα Γρηγορίου, ενώ απαντώντας στην καταγγελία ο κ. Τσιακίρογλου σημείωσε πως “οι κάρτες δόθηκαν όπου ήταν να δοθούν. Δεν μπορώ να θυμηθώ τι ακριβώς έγινε γιατί την υπόθεση την χειρίστηκε η τότε γραμματεία, αλλά ξέρω ότι οι κάρτες δόθηκαν σε προέδρους Σωματείων. Πρόκειται για φαντασιώσεις της κα. Γρηγορίου ενώ και κάποιες άλλες καταγγελίες που έχει κάνει στην Εισαγγελία ξέρω ότι έπεσαν στο κενό”. 

Καταγγελίες για “σχέσεις” με ΚΕΚ
Μάλιστα η κα Γρηγορίου δεν έμεινε μόνο στο κομμάτι της οικονομικής διαχείρισης αλλά κατήγγειλε πως η ΟΕΒΕ Ξάνθης “έστελνε κόσμο” σε συγκεκριμένο ΚΕΚ της πόλης για προγράμματα που έτρεχαν, ενώ υπήρχαν και άλλα ΚΕΚ που θα μπορούσαν να τα υλοποιήσουν.

“Η ΟΕΒΕ πρέπει να βοηθάει όλα τα ΚΕΚ και να μοιράζει τα Σωματεία, όχι να τα πάει σε συγκεκριμένο ΚΕΚ γιατί αυτό βάζει υποψίες στον καθένα. Η θέση του προέδρου ήταν να πηγαίνουν όλα εκεί. Είχαμε 9 προγράμματα που έτρεχαν και 3 ΚΕΚ που προτάθηκαν και είχα πει να τα μοιραστούν από 3 προγράμματα το καθένα. Αυτό όμως δεν έγινε και πάλι ένα ΚΕΚ πήρε περισσότερα. Ένας φορέας σαν την ΟΕΒΕ γιατί να ευνοεί ένα ΚΕΚ;” σημείωσε η κα Γρηγορίου, τονίζοντας πως γύρω από την εν λόγω υπόθεση επικρατεί “ομίχλη” και για τον λόγο αυτό απευθύνθηκε και στη Δικαιοσύνη. “Εγώ τα πήρα όλα αυτά τα πακέτα και τα πήγα στην Εισαγγελία, δεν ξέρω σε τι στάδιο βρίσκεται όμως η υπόθεση” συμπλήρωσε η ίδια. 

Απαντώντας, στην ίδια εκπομπή ο κ. Τσιακίρογλου σημείωσε πως “δεν ισχύουν τα όσα λέει η κα Γρηγορίου, δεν πήγαιναν έτσι τα προγράμματα. Υπάρχουν αποφάσεις του Δ.Σ. για το πως γινόταν η κατανομή. Το προγράμματα δίνονταν με απόφαση του Δ.Σ., κάνεις βέβαια και μια αξιολόγηση για το ποιος είναι ο πιο αξιόπιστος. Είχαμε ένα πρόβλημα με ένα ΚΕΚ και για αυτό θα βρίσκομαι στην Αθήνα ώστε να δω πως θα το λύσουμε. Εμείς αναθέτουμε τα δικά μας προγράμματα σαν ΟΕΒΕ και από εκεί και πέρα το κάθε σωματείο αναθέτει τα δικά του, δεν τα αναθέτει η Ομοσπονδία”. 

Ανάμεσα στις υπόλοιπες καταγγελίες της κα Γρηγορίου, οι οποίες έχουν φτάσει στη Δικαιοσύνη, και η κατασκευή ιστοσελίδας για την ΟΕΒΕ που όπως ισχυρίζεται η ίδια αν και δαπανήθηκαν χρήματα για την κατασκευή και μετέπειτα συντήρησή της σήμερα δεν υπάρχει, ενώ το 2013 ζητήθηκε ξανά από το Δ.Σ. να δαπανήσει χρήματα για την κατασκευή ιστοσελίδας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια