GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στην Ξάνθη Δημοσιογράφοι και Τουριστικοί Πράκτορες από Ρουμανία, Ρωσία και Βουλγαρία

-Περιοδεύουν στην Περιφέρεια ΑΜΘ και ανακαλύπτουν τουριστικά αξιοθέατα και προορισμούς  Στην πόλη της Ξάνθης βρέθηκαν οκτώ Δημοσιογρ...

tour_amth
-Περιοδεύουν στην Περιφέρεια ΑΜΘ και ανακαλύπτουν τουριστικά αξιοθέατα και προορισμούς 

Στην πόλη της Ξάνθης βρέθηκαν οκτώ Δημοσιογράφοι και Τουριστικοί Πράκτορες από τη Βουλγαρία, τη Ρωσία και τη Ρουμανία, στο πλαίσιο περιοδείας στα αξιοθέατα της Περιφέρειας ΑΜΘ. 

Την αποστολή των επισκεπτών συνόδευε ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Μιχάλης Αμοιρίδης, συνεργάτες του αλλά και η εταιρία που υλοποιεί δράση ενταγμένη σε διασυνοριακό πρόγραμμα με στόχο την ανάδειξη και προβολή της Περιφέρειας. 

Δημοσιογράφοι και Τουριστικοί Πράκτορες ξεναγήθηκαν το πρωί της Τετάρτης στην Παλιά Πόλη, τον Νέστο αλλά και τον Αρχαιολογικό Χώρο των Αβδήρων, ενώ την προηγούμενη ημέρα βρίσκονταν στη Θάσο. Ο κ. Αμοιρίδης προσέφερε στην ομάδα των επισκεπτών σουβενίρ από την περιοχή της Ξάνθης, υλικό με την ιστορία και τον πολιτισμό της περιοχής καθώς και τοπικά προϊόντα, ενώ όπως διευκρίνισε από τη δράση η Περιφέρεια αποσκοπεί να κερδίσει προβολή μέσω των επισκεπτών στις χώρες τους και τα ΜΜΕ στα οποία εργάζονται, καθώς όπως έγινε ήδη γίνει κατανοητό η προσέλκυση τουριστών από τις γειτονικές βαλκανικές χώρες αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς στόχους της Περιφέρειας ΑΜΘ. 

Οι επισκέπτες φάνηκε να απολαμβάνουν την ξενάγηση, ενώ παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή έμειναν κατενθουσιασμένοι από τα αξιοθέατα, το φυσικό κάλλος αλλά και την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική της πόλης, ενώ σε κάθε τους επίσκεψη φρόντιζαν να αναρτούν άμεσα υλικό σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστοσελίδες που διατηρούν. Άξιο αναφοράς το γεγονός πως κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην πόλη η αποστολή επισκέφθηκε την Οικία του Μάνου Χατζιδάκι, που αναμένεται σύντομα να δοθεί προς χρήση στο κοινό της πόλης και τους επισκέπτες. 

Το μεσημέρι της Τετάρτης οι επισκέπτες συνέφαγαν σε γνωστό εστιατόριο της πόλης με εκπροσώπους των Τοπικών ΜΜΕ, συνομιλώντας μαζί τους για τις εμπειρίες και τις εντυπώσεις που αποκόμισαν κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Ξάνθη, ζητώντας μάλιστα επιπλέον πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια