GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Οι διαφημίσεις του Facebook μας ακολουθούν παντού!

Ανάλογα με τις διαδικτυακές τους συνήθειες το Facebook πλέον θα εμφανίζει διαφημίσεις στους χρήστες του, ακόμα και όταν αυτοί δεν είναι συ...

Ανάλογα με τις διαδικτυακές τους συνήθειες το Facebook πλέον θα εμφανίζει διαφημίσεις στους χρήστες του, ακόμα και όταν αυτοί δεν είναι συνδεδεμένοι στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο.  

Το Facebook ενεργοποιεί την νέα του διαφημιστική πλατφόρμα η οποία ακούει στο όνομα Atlas, και μπορεί να με βάση την συμπεριφορά και τις προτιμήσεις κάθε χρήστη του Facebook, να του προβάλει και τις ανάλογες διαφημίσεις ακόμα και όταν δεν είναι συνδεδεμένος στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο.

Φυσικά με τη νέα πλατφόρμα Atlas οι διαφημιστές τρίβουν τα χέρια τους όμως βάζει σε σκέψεις όλους τους χρήστες οι οποίοι πλέον μπορούν να δουν καθαρά ότι το Facebook “πουλάει” τα προσωπικά τους δεδομένα και τις συνήθειές τους σε διαφημιστικές χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Με αυτό τον τρόπο το Facebook δίνει στους διαφημιζόμενους μια εναλλακτική λύση από τα Google AdWords κάνοντας και σε αυτό το κομμάτι το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο δυνατό ανταγωνιστή της Google. 

Ήδη οι πρώτοι πελάτες που κάνουν χρήση της νέας πλατφόρμας Atlas, είναι η Pepsi και η Intel, οι οποίοι προέρχονται από το πρόσφατο deal πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, μεταξύ Facebook και του ομίλου Omnicom.

Δεν υπάρχουν σχόλια