GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Skoda! Κέρδισε με 2-0 τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Το απόγευμα της Κυριακής στο στάδιο «Φ. Κοσμάς» της Αλεξανδρούπολης, η SKODA ΞΑΝΘΗ έδωσε το τελευταίο της φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον ...

Το απόγευμα της Κυριακής στο στάδιο «Φ. Κοσμάς» της Αλεξανδρούπολης, η SKODA ΞΑΝΘΗ έδωσε το τελευταίο της φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον τοπικό Εθνικό. 

Η αυλαία της προετοιμασίας της ομάδας του Σάκη Τσιώλη ήταν νικηφόρα με το ξανθιώτικο "συγκρότημα", μία εβδομάδα πριν το πρώτο παιχνίδι του νέου πρωταθλήματος, να επικρατεί με 0-2.

Σκόρερς για τους νικητές ήταν οι Ρενάν Ολιβέιρα και Αντώνης Ράνος που μέσα σε δύο λεπτά στα μισά του β’ μέρος διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ: Φυσέκης, Αμπραχαμιάν, Κατρανίτσας, Λειβαδιώτης, Παρασκευάς, Κοσκολος, Ελληνίδης, Φλώρος, Τσαμουρλίδης, Καμπιώτης, Γκαϊτατζής.
SKODA ΞΑΝΘΗ: Ζαρόπουλος, Μπέρτος, Γουάλας, Λισγάρας, Καρυπίδης, Παπαστεριανός, Ομπόντο, Λουσέρο, Σολτάνι, Καπετάνος, Ολιβέιρα. Έπαιξαν και οι: Γκαραβέλης, Γούτας, Βασιλακάκης, Φλίσκας, Ράνος, Μπαρέττας, Μπαξεβανίδης, Λαζαρίδης, Πασχαλάκης, Κολλαράς, Κομεσίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια