GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Κάθε μήνα το οικογενειακό επίδομα – Τον Οκτώβρη η επόμενη δόση

Τόσο για το οικογενειακό επίδομα όσο και για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα μίλησε ο υφυπουργός Εργασίας, Βασίλης Κεγκέρογλου. Μιλώντα...

Τόσο για το οικογενειακό επίδομα όσο και για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα μίλησε ο υφυπουργός Εργασίας, Βασίλης Κεγκέρογλου.

Μιλώντας στο πρωινό του ΑΝΤ1 ο κ. Κεγκέρογλου είπε πως για τα προνοιακά επιδόματα, που καταβάλλονται από τους κατά τόπους Δήμους της χώρας, είπε ότι θα καταβληθεί περίπου στα μέσα του Σεπτέμβρη. Το προνοιακό επίδομα, που λαμβάνεται κάθε δίμηνο, γίνονται προσπάθειες να γίνει μηναία η καταβολή του, όπως είπε ο ίδιος, εξηγώντας ότι για να συμβεί αυτό θα πρέπει να συντονιστούν οι τρεις φορείς: αυτός που εκπροσωπεί ο ίδιος, το υπουργείο Εργασίας, το υπουργείο Εσωτερικών, που είναι και το αρμόδιο και ο Δήμοι.

Σχετικά με το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, η πιλοτική εφαρμογή του οποίου ξεκινά από ορισμένους Δήμους και Περιφέρειες το φθινόπωρο, υπογράμμισε ότι αφορά στο 7% του πληθυσμού και ότι στα απαιτούμενα κριτήρια δε λαμβάνεται υπόψη το τεκμαρτό, αλλά το πραγματικό εισόδημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια