GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Γ. Παυλίδης «Ο δρόμος καρμανιόλα Μάνδρα-Ψαθάδες δεν ενδείκνυται για μικροπολιτική! Τι επιδιώκουν;»

Ανακοίνωσε εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του νέου Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Γιώργου Παυλίδη στην οποία αναφέρονται τα κάτωθι:  "Κρίμα γιατί...

Ανακοίνωσε εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του νέου Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Γιώργου Παυλίδη στην οποία αναφέρονται τα κάτωθι: 

"Κρίμα γιατί  κάποιοι στο όνομα κομματικών μικροσυμφερόντων έφτασαν να εκδίδουν δελτίο τύπου ανησυχώντας γιατί βρέθηκε νομοθετική λύση, μετά 4 χρόνια, για την ολοκλήρωση του έργου του δρόμου καρμανιόλα  Μάνδρα- Ψαθάδες.
        
Είχαμε τονίσει ότι η διελκυστίνδα μεταξύ Εγνατίας και διαχειριστικής αρχής, η εμπλοκή που δημιουργήθηκε,   ενείχε σοβαρότατους διακοπής του έργου, έλλειψης μελλοντικής ευρωπαϊκής χρηματοδότησης (λήγει και η δεύτερη προγραμματική περίοδος χρηματοδότησης του έργου) και επιστροφής πόρων δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ στην Ε.Ε. Ο νέος περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης, μετά την ενημέρωση που είχε από την Εγνατία Οδό και την αλληλογραφία με την διαχειριστική αρχή για αναζήτηση αρκετών επιπλέον εκατομμυρίων- που δεν υπάρχουν-αντί γι αυτό- επεδίωξε- επιζήτησε εναγωνίως την ανέξοδη νομοθετική λύση για το έργο και τον τόπο. Με πολύ κόπο επιτεύχθηκε..
          
Κάποιοι συνεχίζουν να θέλουν το έργο να σέρνεται… Αφήνουμε στην κρίση της κοινωνίας , αφανείς και εμφανείς « ανησυχούντες».. το σίγουρο είναι ότι δίνεται μια ειλικρινής μάχη για τον τόπο μας". 

Δεν υπάρχουν σχόλια