GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ανακοίνωσε Παντελή Καπετάνο η Skoda Ξάνθη! Ακόμη μια ενίσχυση για το ρόστερ της ομάδας

Στον επαναπατρισμό του Παντελή Καπετάνου προχώρησε η Ξάνθη, ανακοινώνοντας την απόκτηση του 31χρονου Έλληνα στράικερ. «Η ΠΑΕ SKODA Ξ...

Στον επαναπατρισμό του Παντελή Καπετάνου προχώρησε η Ξάνθη, ανακοινώνοντας την απόκτηση του 31χρονου Έλληνα στράικερ.

«Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Παντελή Καπετάνου», ανέφεραν οι ακρίτες στην ανακοίνωσή τους.

Ο Καπετάνος έχει αγωνιστεί σε Κοζάνη, Ηρακλή και ΑΕΚ, πριν μετακομίσει το 2008 στη Ρουμανία για τη Στεάουα, στην οποία αγωνίστηκε μέχρι το 2011. Στη συνέχεια μετακόμισε για τα δύο επόμενα χρόνια στην Κλουζ, πριν επιστρέψει στη Στεάουα για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Στο μεταξύ ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας κ.Γιάννης Παπαδημητρίου με αφορμή αναφοράς σχετικά με τις μεταγραφές της Ξάνθης και τον ρόλο του νέου προπονητή σε αυτές σημείωσε, μέσω ανακοίνωσής του στην επίσημη ιστοσελίδα της Skoda, πως "ο προπονητής μας Σάκης Τσιώλης δεν έχει καμία σχέση και συμμετοχή στην αποδέσμευση των τριών ποδοσφαιριστών μας Δουμάνη, Τορομανίδη και Γκαγκολάρι. Αυτή είναι μία αξιολόγηση προσωπικά δική μου, με βάση την παρουσία των παιδιών αυτών τα τελευταία χρόνια στην ομάδα και για την οποία θα κριθώ. Εύχομαι στα παιδιά αυτά καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους."

Δεν υπάρχουν σχόλια