GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σκληρή απάντηση Μπιρόλ για την αντικατάστασή του - “Δεν είναι τρόπος αυτός, δεν τιμά τον Τσολακίδη”

Την απόφαση του νυν Δημάρχου Αβδήρων κ. Βασίλη Τσολακίδη να τον διαγράψει από την παράταξή του και να προχωρήσει στην αντικατάσταση του ...

Την απόφαση του νυν Δημάρχου Αβδήρων κ. Βασίλη Τσολακίδη να τον διαγράψει από την παράταξή του και να προχωρήσει στην αντικατάσταση του από τη θέση του Αντιδημάρχου σχολιάσει με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο ο κ. Μεμέτ Ιντζέ Μπιρόλ μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στον Ρ/Σ Ξάνθη FM100 και την εκπομπή Σχολιάζοντας την Καθημερινότητα. 

Όπως ανέφερε ο ίδιος, ενημερώθηκε για την απόφαση του κ. Τσολακίδη μέσω του Τύπου και δεν είχε ιδέα ούτε για την αντικατάστασή του, ούτε για τη διαγραφή του. “Ήμουν αντιδήμαρχος μέχρι τις 31 Αυγούστου, και ξαφνικά πληροφορήθηκα ότι έχω αντικατασταθεί από άλλη δημοτική σύμβουλο. Δεν το περίμενα κάτι τέτοιο. Σκέφτηκε προφανώς ο κ. Τσολακίδης ότι μετά τις εκλογές και την ήττα του, ότι εγώ δεν τον βοήθησα και θεώρησε σκόπιμο να με αντικαταστήσει” ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μπιρόλ, τονίζοντας πως “δεν πήγα απέναντι με τον κ. Τσιτιρίδη, αλλά επέλεξα να πολιτευτώ με τον κ. Παυλίδη και είναι προσβολή για μένα να λένε ότι έκανα κάτι τέτοιο. Για μένα το πιο σωστό που θα έπρεπε να κάνει ο κ. Τσολακίδης ήταν να βγει να ευχαριστήσει αυτούς που τον ψήφισαν και αυτούς που δεν τον ψήφισαν και να δήλωνε πως η τοπική αυτοδιοίκηση για αυτόν έχει τελειώσει”. 

Όπως μάλιστα προσθέτει ο κ. Μπιρόλ, “δεν ήταν τρόπος αυτός με τον οποίο με αντικατέστησε, δεν τον τιμά. Έπρεπε να με φωνάζει στο γραφείο του και να μου έλεγε για αυτούς και για αυτούς τους λόγους θέλω να παραιτηθείς. Αυτό θα το σεβόμουν. Εκ των υστερών μετά τις εκλογές, και επειδή δεν περίμενε αυτό το αποτέλεσμα ψάχνουν αιτίες τι φταίνε και τα λοιπά. Τις μεγαλύτερες όμως ευθύνες τις έχει πάντα ο δήμαρχος και μετά οι υπόλοιποι”. 

Δεν υπάρχουν σχόλια