-Τρία τροχαία ατυχήματα με υλικές ζημιές μέσα σε ένα μόλις 24ωρο στην πόλη της Ξάνθης Ένα τροχαίο με περισσό θράσος και σοβαρές υλικέ...
Ένα τροχαίο με περισσό θράσος και σοβαρές υλικές ζημιές σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην Ξάνθη, στην περιοχή του “Φόρου” στη δυτική είσοδο της πόλης.
Ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο επενέβαιναν μεταξύ άλλων και ανήλικα παιδιά, συγκρούστηκε από άλλο διερχόμενο Ι.Χ. ενόσω περίμενε στο φανάρι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρισκόταν μόνο ο οδηγός δεν σταμάτησε στον φωτεινό σηματοδότη που βρίσκεται στην περιοχή παρασύροντας παράλληλα το όχημα που βρισκόταν ακριβώς μπροστά και περίμενε να ανάψει πράσινο.
Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και συνάμα συνεχής, με το πρώτο Ι.Χ., το ακινητοποιημένο, κυριολεκτικά να σέρνεται πάνω στο οδόστρωμα. Ακολούθως ωστόσο ο οδηγός του δεύτερου Ι.Χ., από το οποίο άρχισαν να βγαίνουν καπνοί, συνέχισε για λίγα μέτρα την πορεία του προσπερνώντας το όχημα με το οποίο είχε συγκρουστεί ενώ στη συνέχεια ακινητοποίησε το αυτοκίνητό του, εξήλθε και απομακρύνθηκε πεζός συνεχίζοντας ενδεχόμενα την πορεία του.
Έκπληκτοι οι πολίτες που βρίσκονταν μπροστά στο συμβάν δεν πίστευαν στα μάτια τους ενώ κάποιοι εξ αυτών έσπευσαν να βοηθήσουν τους επιβαίνοντες του πρώτου οχήματος. Μια γυναίκα μάλιστα που βρισκόταν εντός αυτού αντιμετώπιζε δυσκολία στο να εξέλθει του οχήματος. Στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε άμεσα και η Αστυνομία η οποία ανέλαβε τη διενέργεια προανάκρισης για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο. Άξιο αναφοράς το γεγονός πως το τροχαίο σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά το ξαφνικό μπουρίνι που έπληξε την περιοχή το απόγευμα της Τετάρτης.
Άλλα δύο τροχαία τις επόμενες ώρες
Πριν καλά, καλά προλάβουν να συμπληρωθούν 24 ώρες από το ιδιαίτερο αυτό τροχαίο στη δυτική είσοδο της πόλης ακόμη δύο τροχαία ατύχημα με υλικές ζημιές σημειώθηκαν στην περιοχή.
Το πρώτο νωρίς το μεσημέρι της επομένης, την Πέμπτη, κοντά στη γέφυρα του Περιφερειακού στην Επαρχιακή Οδό Ξάνθης – Πετεινού αμέσως μετά το εργοστάσιο της ΣΕΚΕ. Δυο Ι.Χ. συγκρούστηκαν, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες ενώ το ένα εξ' αυτών υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές.
Νωρίς το απόγευμα της ίδιας ημέρας ένα λεωφορείο στην προσπάθεια του να διασχίσει το κέντρο της πόλης συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά ελαφρά με σταθμευμένο Ι.Χ. στην Κεντρική Πλατεία της πόλης. Το τροχαίο σημειώθηκε κοντά ακριβώς στο περίπτερο απέναντι από τον ιστορικό πλάτανο της πόλης, ενώ οι ζημιές που υπέστη στο σταθμευμένο Ι.Χ. ήταν ελάχιστες.
Δεν υπάρχουν σχόλια