GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Παράσταση διαμαρτυρίας και στάση εργασίας από την ΕΛΜΕ

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι, Η ΕΛΜΕ καλεί τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες σε νέα παράσταση διαμαρτυρίας την Τρίτη 24/6/2014, στι...

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,
Η ΕΛΜΕ καλεί τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες σε νέα παράσταση διαμαρτυρίας την Τρίτη 24/6/2014, στις 7:45πμ, έξω από τη Δ/νση Β/θμιας, όπου καλείται η τελευταία ομάδα διευθυντών/τριών για να ενημερωθεί πάνω στην αξιολόγηση. Στην παράσταση διαμαρτυρίας συμπαραστέκεται και η ΑΔΕΔΥ. Για τη συμμετοχή όλων των δημοσίων υπαλλήλων η εκτελεστική γραμματεία του τμήματος Ξάνθης της ΑΔΕΔΥ κήρυξε στάση εργασίας μέχρι τις 11πμ. 

Επιπλέον, οι στάσεις εργασίας της ΕΛΜΕ (8 π.µ. - 11.00 π.µ.) και της ΟΛΜΕ ( 11.00 π.µ. - 2.00 µ.µ.) καλύπτουν τόσο τους/τις διευθυντές/τριες που δεν επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ενημέρωση όσο και τους/τις συναδέλφους/ισσες που θα συμμετέχουν.

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,
Ενόψει του κλεισίματος της σχολικής χρονιάς τη Δευτέρα 23/6/2014 η ομάδα μπάσκετ της ΕΛΜΕ αντιμετωπίζει επίλεκτη ομάδα μπάσκετ μαθητών γυμνασίου στις 8.μμ στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ξάνθης.
Να είμαστε όλες και όλοι εκεί.
Το ΔΣ της ΕΛΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια