GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κοσμοσυρροή επισκεπτών για τα θυρανοίξια σε παρεκκλήσι στην ορεινή Ξάνθη! (+ΦΩΤΟ)

-Το υιοθέτησε ο Σύλλογος Πολιτικών Συνταξιούχων του Δημοσίου Ξάνθης  Κομβόι επισκεπτών από διάφορες περιοχές της χώρας κατέφθασε το πρ...

-Το υιοθέτησε ο Σύλλογος Πολιτικών Συνταξιούχων του Δημοσίου Ξάνθης 

Κομβόι επισκεπτών από διάφορες περιοχές της χώρας κατέφθασε το πρωί της Κυριακής στην πόλη της Ξάνθης μετά από σχετική πρόσκληση και πρωτοβουλία του Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων του Δημοσίου Ξάνθης δίνοντας το παρών στα θυρανοίξια στο Ιερό Παρεκκλήσι Αγ. Γεωργίου και Αγ. Δημητρίου στις Σάτρες. 

Οι επισκέπτες που υπολογίζεται ότι ξεπέρασαν τους 800, τίμησαν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις ενώ βρήκαν χρόνο για να ξεναγηθούν στην περιοχή αποκομίζοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων. Όπως εξηγεί η πρόεδρος του Συλλόγου κα Άννα Μπαλτζοπούλου “μας έγινε μια πρόταση από τη Μητρόπολη και την Ένωση Αποστράτων για να υιοθετήσουμε ένα παρεκκλήσι. Η Γ.Σ. μας συνέλευση το ενέκρινε και έτσι αποφασίσαμε αφού πρώτα καλλωπίσαμε τον χώρο και δώσαμε ξανά ζωή στο εκκλησάκι να καλέσουμε συλλόγους που ανήκουν στην Πανελλήνια Ομοσπονδία μας ώστε να έρθουν στην περιοχή μας”. 

Παράλληλα η ίδια τόνιζει πως “αναλάβαμε με πολύ χαρά αυτή τη δράση και να είστε σίγουροι ότι δεν θα μείνουμε μόνο σε αυτό. Ήρθαν με δικά τους έξοδα μέλη Συλλόγων απ΄όλη την Ελλάδα και είχαμε πάνω από 800 άτομα. Κάποια εξ αυτών έφυγαν αργά το βράδυ, αφού πρώτα περιπλανήθηκαν στην περιοχή ενώ κάποια άλλα, που ήταν από πιο μακριά διανυκτέρευσαν εδώ. Ο σύλλογος μας έχει αποδείξει και στο παρελθόν, παρότι είμαστε υποτίθεται παλαίμαχοι της ζωής, πως είμαστε παρόντες. Το εκκλησάκι αυτό το αναλάβαμε με ευθύνη μας και περιμένετε να δείτε τι θα κάνουμε, δεν έχω να πω περισσότερα προς το παρών”. 

Η ίδια εκφράζει και την πικρία της παράλληλα πως παρότι υπήρξε κινητοποίηση από ολόκληρη τη χώρα, γειτονικοί Σύλλογοι δεν έδωσαν το παρών στην εκδήλωση. Τα θυρανοίξια τέλεσε ο Μητροπολίτης Ξάνθης κ. Παντελήμων επικουρούμενος από τον  Πατέρα Γεώργιο και δυο Ιεροδιακόνους.

Το παρών μεταξύ άλλων έδωσε και το Δ.Σ. της  Πανελλήνιας  Ομοσπονδίας των Πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίου από την Αθήνα, όπως και ο Πρόεδρος τους κ. Παναγιώτης Βαβουγυιός. Πρόκειται για μια ιδιαίτερης σημασίας δράση, η οποία όπως άλλωστε προκύπτει και εκ του αποτελέσματος στέφθηκε από πλήρη επιτυχία. Άξιο αναφοράς το γεγονός πως το παρών στην εκκδήλωση έδωσε και ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ, Στρατηγός ε.α . Φραγκούλης Φράγκος.



Δεν υπάρχουν σχόλια