GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Α. Γεωργιάδης: Ζητώ συγγνώμη από τον πρωθυπουργό. Είχα απαράδεκτη συμπεριφορά

"Αν η κυβέρνηση βάλει νερό στις μεταρρυθμίσεις, όχι μόνο θα καταστραφεί η ίδια, αλλά και η χώρα" δηλώνει ο Άδωνις Γεωργιάδης σε ...

"Αν η κυβέρνηση βάλει νερό στις μεταρρυθμίσεις, όχι μόνο θα καταστραφεί η ίδια, αλλά και η χώρα" δηλώνει ο Άδωνις Γεωργιάδης σε κυριακάτικο Τύπο

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον πρωθυπουργό. Η πρώτη μου αντίδραση στην απομάκρυνσή μου από το υπουργείο Υγείας ήταν εκ μέρους μου ένας άθλιος χειρισμός. Επέδειξα απαράδεκτη συμπεριφορά, που αδικεί πάρα πολύ τον εαυτό μου. Έχω μετανιώσει όσο δεν φαντάζεστε και θέλω να του ζητήσω και δημοσίως συγγνώμη» δηλώνει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Σε συνέντευξή του στην Καθημερινή, ο κ. Γεωργιάδης δηλώνει ότι «αισθάνομαι διπλά άσχημα, διότι ο Σαμαράς εμένα με ευεργέτησε και εγώ αντέδρασα λες και δεν είναι αναφαίρετο δικαίωμα του πρωθυπουργού να αλλάζει τους υπουργούς του».

Σε ερώτηση για το πού αποδίδει την αντικατάστασή του ο τέως υπουργός Υγείας απαντά: «Όπως όλοι, έχω κάποια συν και κάποια πλην. Στα πλην μου είναι ότι υπερεκτίθεμαι και ότι κάποιες φορές ξεπερνώ το μέτρο και υπερβάλλω στις συγκρούσεις μου. Αρα λοιπόν μπορεί όντως να υπήρχαν λόγοι να αντικατασταθώ και σίγουρα ο πρωθυπουργός είχε τους λόγους του, καθώς εκείνος μπορεί να βλέπει καλύτερα τη μεγάλη εικόνα».

Για την απομάκρυνση του Γιάννη Δαραβίγκα από τον ΟΚΑΝΑ, από το νέο υπουργό Υγείας Μάκη Βορίδη, ο Αδωνις Γεωργιάδης λέει: «Η θέση του αναπληρωτή προέδρου του ΟΚΑΝΑ είναι άμισθη και χωρίς ψήφο. Καταλαβαίνω ότι ο κ. Δαραβίγκας στον οποίο αναφέρεστε μπορεί να ξενίζει γιατί μετέχει σε αυτές τις εκπομπές. Ο κ. Δαραβίγκας, όμως, έχει από το 1987 μια ΜΚΟ με αποκλειστικό στόχο την καταπολέμηση των ναρκωτικών κι έχει πάρει για τη δράση του τέσσερα βραβεία από την Ελληνική Αστυνομία και από τον FDA της Αμερικής, ενώ υπήρξε σύνδεσμος του υπουργείου Υγείας με τον ΟΚΑΝΑ. Για όλα αυτά που σας είπα, ναι, θεωρώ αξιοκρατική την επιλογή του.»
(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια