GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εικόνες εγκατάλειψης στο Εύμοιρο και τη Μορσίνη Ξάνθης – Φίδια στους δρόμους των οικισμών! (+ΦΩΤΟ)

-Κάτοικος της περιοχής απαθανάτισε με φωτογραφική μηχανή τις παραφωνίες της περιοχής  Φίδια στους δρόμους, οργιώδης βλάστηση, εγκατάλε...

-Κάτοικος της περιοχής απαθανάτισε με φωτογραφική μηχανή τις παραφωνίες της περιοχής 

Φίδια στους δρόμους, οργιώδης βλάστηση, εγκατάλειψη και αδιαφορία συνθέτουν την εικόνα που παρουσιάζουν σήμερα οι κατά γενική ομολογία παραμελημένοι από τον Δήμο οικισμοί του Ευμοίρου και της Μορσίνης στην Ξάνθη. 

Κάτοικος της περιοχής απαθανάτισε με μια φωτογραφική μηχανή μερικά από τα κακώς κείμενα των οικισμών και τις παραφωνίες που παρά τις διαρκείς εκλύσεις και επισημάνσεις των κατοίκων παραμένουν άλυτες. Το σχετικό υλικό απεστάλη στον τοπικό Τύπο με πληθώρα σχολίων και επισημάνσεων. 

Μια παλιά στάση που έχει βυθιστεί στη σκουριά και έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο ενώ τα χόρτα οργιάζουν και τα φίδια επιδίδονται σε καθημερινές “επισκέψεις”.  “Η εικόνα προσβάλλει την αισθητική, ουσιαστικά στάση δεν υπάρχει (κανείς ποτέ δεν στέκεται εκεί), χώρια τα τζάμπα λεφτά που ξοδέψατε! Έλεος κύριοι του Δήμου” αναφέρεται στο σχετικό υλικό της καταγγελίας ενώ παράλληλα τονίζεται πως “καλούμε τους επισκέπτες να δουν την παλιά πόλη, τη Σταυρούπολη, το Νέστο, αλλά η είσοδος της Ξάνθης δηλώνει την εγκατάλειψη και την αδιαφορία πολιτών και δημοτικής αρχής. Χώρια την παντελή έλλειψη ορατότητας σε βασικό κόμβο ταχείας κυκλοφορίας, που μπορεί να προκαλέσει σοβαρό ατύχημα!”. 









Δεν υπάρχουν σχόλια