GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πλημμύρισε η Ξάνθη – Απίστευτη βλάβη σε κεντρικό αγωγό της ΔΕΥΑΞ στην Παλιά Πόλη (+VIDEO)

-Έτρεχαν... ποτάμια τα νερά νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου στη Βας. Κωνσταντίνου  Σε ορμητικό ποτάμι μετετράπη νωρίς το απόγευμα του ...

-Έτρεχαν... ποτάμια τα νερά νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου στη Βας. Κωνσταντίνου 

Σε ορμητικό ποτάμι μετετράπη νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου η Πλατεία Αντίκα στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης μετά από σοβαρή βλάβη σε κεντρικό αγωγό της ΔΕΥΑΞ. 

Ήταν λίγο πριν τις 5.00 όταν ακούστηκε ένας εκκωφαντικός θόρυβος στην περιοχή. Το πεζοδρόμιο που βρίσκεται επί της οδού Βας. Κωνσταντίνου ακριβώς δίπλα στη συμβολή με την οδού Βενιζέλου, στις παρυφές της Παλιάς Πόλης, “εξερράγη” μετά από βλάβη αγωγού ύδρευσης που διέρχεται του σημείου. Οι πλάκες του πεζοδρομίου φούσκωσαν και έσκασαν ενώ τα νερά άρχισαν να τρέχουν με ορμητικούς ρυθμούς, πλημμυρίζοντας μέσα σε ελάχιστα λεπτά το σύνολο της περιοχής. 

Περαστικοί αλλά και οδηγοί Ι.Χ. που διέρχονταν της περιοχής βλέποντας τον μεγάλο όγκο των νερών που διέσχιζαν το οδόστρωμα προσπαθούσαν να καταλάβουν τι είχε συμβεί, ενώ οι κάτοικοι ειδοποίησαν τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Ξάνθης ώστε να επιληφθεί της βλάβης. 

Τα νερά έτρεχαν ασταμάτητα για αρκετή ώρα, μέχρι να μεταβεί στο σημείο συνεργείο της ΔΕΥΑΞ, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει όλη η Πλατεία Αντίκα, ενώ λόγω των διερχόμενων οχημάτων αυτά έφτασαν μέχρι και το κτήριο της ΔΕΗ, αρκετά μέτρα μακριά από το σημείο της βλάβης. 

Άνδρες της ΔΕΥΑΞ αμέσως μόλις έφτασαν στο σημείο της ζημιάς έκλεισαν την παροχή ύδρευσης τόσο στο σημείο της βλάβης όσο και ευρύτερα στη γύρω περιοχή, ώστε να προχωρήσουν στην επιδιόρθωση της. 






Δεν υπάρχουν σχόλια