GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Διεγράφη από την παράταξη Τσολακίδη ο Μπιρόλ – Αντικαταστάθηκε και από Αντιδήμαρχος

Από την παράταξη του απερχόμενου Δημάρχου Αβδήρων κ. Βασίλη Τσολακίδη διεγράφη ο μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος του Δήμου κ. Ιντζέ Μεμέτ Μπιρ...

Από την παράταξη του απερχόμενου Δημάρχου Αβδήρων κ. Βασίλη Τσολακίδη διεγράφη ο μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος του Δήμου κ. Ιντζέ Μεμέτ Μπιρόλ. 

Όπως είναι γνωστό οι σχέσεις το πάλαι ποτέ πολιτικών συνεργατών διαταράχθηκαν τόσο μετά την απόφαση του κ. Μπιρόλ να μην συνεχίσει στο πλευρό του κ. Τσολακίδη στη μάχη για την διεκδίκηση του δήμου, στις εκλογές του Μάη. Ο ίδιος προτίμησε να συμμετάσχει στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο του κ. Γιώργου Παυλίδη, ενώ παράλληλα εξέδωσε ανακοίνωση στήριξης στην υποψηφιότητα του κ. Τσολακίδη για τον Δήμο. 

Ανακοίνωση ωστόσο που φάνηκε να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, μιας και όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος οι σχέσεις των δύο ανδρών έχουν διαταραχθεί πλήρως. Ακολουθώς μετά την συντριβή του κ. Τσολακίδη στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, που οδηγεί από 1η Σεπτεμβρίου τη διοίκηση του Δήμου στα χέρια του κ. Γιώργου Τσιτιρίδη, ο κ. Μπιρόλ διεγράφη από την παράταξη του κ. Τσολακίδη ενώ παράλληλα έχασε και τη θέση του αντιδημάρχου. 

Με απόφασή του κ. Τσολακίδη ορίζει αντιδήμαρχο την Γκιρετλή Τζεϊλάν. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη αντίδραση από πλευράς του κ. Μπιρόλ, ενώ υπενθυμίζεται πως ο κ. Τσολακίδης λίγους μήνες πριν τις εκλογές είχε δώσει διορία μερικών ημερών στον κ. Μπιρόλ να τοποθετηθεί δημοσίως για το εάν στηρίζει ή όχι τον συνδυασμό του, ώστε να αποφασιστεί το εάν θα συνεχίσει ή όχι να κατέχει και τη θέση του αντιδημάρχου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια