GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αντίδραση Καλαϊτζή στις κατηγορίες Πούλιου - “Η συκοφαντία, καταφύγιο του”

Τη δική του απάντηση στην ανακοίνωση του κ. Χρίστου Πούλιου για την εμπλοκή του στην υπόθεση της ΕΑΠΑΞ δίνει ο κ. Θεολόγος Καλαΐτζής. Σε α...

Τη δική του απάντηση στην ανακοίνωση του κ. Χρίστου Πούλιου για την εμπλοκή του στην υπόθεση της ΕΑΠΑΞ δίνει ο κ. Θεολόγος Καλαΐτζής. Σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής: 

Η συκοφαντία, μοναδικό «καταφύγιο» για τον κ. Πούλιο!

Διάβασα με προσοχή την ανακοίνωση του υποψηφίου Δημάρχου, κου Πούλιου και προσπάθησα μάταια να την δικαιολογήσω είτε ως ένδειξη πανικού, είτε ως ένδειξη έλλειψης ψυχραιμίας. Όμως, δυστυχώς γι’ αυτόν, η ανακοίνωσή του εκφεύγει των ορίων της πολιτικής αντιπαράθεσης και κινείται πλέον εντός των ορίων του ποινικού αδικήματος, εκτροπή για την οποία, επιφυλάσσομαι.

Όμως κινούμενος ευπρεπώς στα όρια του πολιτικού διαλόγου οφείλω να δώσω κάποια αναμφισβήτητα δεδομένα, όχι για πρόσωπα, αλλά για συνθήκες και γεγονότα που ηθελημένα αγνοεί.
1. Οι ισχυρισμοί του περί πανάκριβου νερού και ακατάλληλου νερού είναι ψευδείς και απαράδεκτοι. Σας θυμίζω ότι ο ίδιος ο κος Πούλιος και μέλη του συνδυασμού του συμμετέχουν επί οκτώ (8) χρόνια στο Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Ξ. και ασκούν διοίκηση με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. 

2. Η υπόθεση Ε.Α.Π.Α.Ξ. βρίσκεται στο στάδιο της ποινικής διερεύνησης και θα έπρεπε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός γιατί μέχρι τώρα, δεν υπάρχει ούτε καν βούλευμα που να αποδίδει ευθύνες σε πρόσωπα.
3. Για την Αναπτυξιακή κύριε Πούλιο, ισχύουν όσα ανέφερα για την Ε.Α.Π.Α.Ξ., σας υπενθυμίζω όμως, ότι εκπροσωπείται ο Δήμος Ξάνθης στην Γ.Σ. από εκπροσώπους που δεν ανήκουν στο συνδυασμό του κ. Δημαρχόπουλου, αλλά στον δικό σας και σε άλλον συνδυασμό. Τα ονόματά τους γνωστά στην κοινωνία της Ξάνθης.

Για όλες τις άλλες απαράδεκτες προσωπικές αναφορές, την απάντηση την έδωσαν οι δημότες που στήριξαν τα πρόσωπα που διασύρετε με την ανακοίνωση σας και θεωρώ πως θα απαντήσουν ανάλογα οι ίδιοι, όταν και όπου προβλέπεται από το νόμο.

Έδωσα σε αυτήν την πόλη τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου, προσφέροντας ότι ήταν δυνατόν και φυσικά, όποιος εργάζεται κάνει και λάθη. Στα 25 χρόνια της πολιτικής μου διαδρομής όχι μόνο δεν αύξησα την περιουσία μου, αλλά αντίθετα την ελάττωσα χωρίς αυτό να με λυπεί καθώς ήταν επιλογή μου, την οποία οι πολίτες της Ξάνθης έχουν εκτιμήσει γι’ αυτό και περπατώ στην πόλη μου με το κεφάλι ψηλά. 

Ο καθείς σε αυτήν την πόλη έχει την ιστορία και τη διαδρομή του. Εγώ δεν διετέλεσα Γενικός Διευθυντής σε κρατικοδίαιτη εταιρία με παχυλούς μισθούς, για να την εγκαταλείψω με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ ζημίες για να λέω ότι έφταιγαν άλλοι. Ύστερα από οκτώ (8) χρόνια στην αντιπολίτευση του Δήμου, το ποσοστό της πρώτης Κυριακής θα έπρεπε να σας κάνει κ. Πούλιε, τουλάχιστον πιο σεμνό, αν όχι και ταπεινό, λέξεις που λείπουν προφανώς από το λεξιλόγιο της ζωής σας. 

Και ναι, εν τέλει κύριε Πούλιε, συμφωνώ ότι η κοινωνία θα εκλέξει Δήμαρχο ευρείας συναίνεσης και συνεργασίας κι όχι ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ. 

Γιατί η κοινωνία θέλει για Δήμαρχο τον επικεφαλής και όχι τους μυστικοσυμβούλους του παρασκηνίου - θλιβερά απολιθώματα του παρελθόντος, θέλει δήμαρχο οικογενειάρχη, θέλει δήμαρχο όχι «δήθεν» αλλά πραγματικό που να σφίγγει το χέρι στον πολίτη και όχι τη «θηλιά» στο λαιμό της κάθε Βακούφικης Επιτροπής, μη σεβόμενος τα Ιερά και Όσια της Πίστης των συμπολιτών μας. 
Η ευρεία συναίνεση όπως εσείς την εννοείτε, περιλαμβάνει ανθρωπιά και κυρίως αυτή που είναι ο οδηγός της ζωής μας! 

Και κάτι τελευταίο: Αλήθεια, για το σύστημα που εσείς υπηρετείτε πιστά, δεν θα μιλήσετε;
ΘΕΟΛΟΓΟΣ Κ. ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια