GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με αέρα νικητή ο Παυλίδης στην παρουσίαση του – Τον βάπτισαν ήδη... “Περιφερειάρχη”

-Κόντεψαν να γκρεμίσουν το ξενοδοχείο όπου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του συνδυασμού -Τα είπαν όλα, τα έκαναν όλα, ξέχασαν μόνο μια λ...

-Κόντεψαν να γκρεμίσουν το ξενοδοχείο όπου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του συνδυασμού
-Τα είπαν όλα, τα έκαναν όλα, ξέχασαν μόνο μια λεπτομέρεια... τους ψηφοφόρους 

Σε μια ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο αίθουσα γνωστού ξενοδοχείο της Ξάνθης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού “Περιφερειακή Αναγέννηση” με επικεφαλής τον κ. Γιώργο Παυλίδη. 

Ο συνδυασμός του κ. Παυλίδη αν και κατέρχεται στις εκλογές για δεύτερη συνεχή εκλογική αναμέτρηση ως ανεξάρτητος, διαφάνηκε για ακόμη μια φορά πως στηρίζεται πλήρως από τη Νέα Δημοκρατία ενώ αντίστοιχη ήταν και η κινητοποίηση γνωστών πολιτικών κύκλων του κόμματος για την παρουσίαση του συνδυασμού. 

Το ξενοδοχείο που επιλέχθηκε εξ αρχής φάνηκε να μην είναι αρκετό για τον κόσμο που προσερχόταν μαζικά για να παρακολουθήσει την εκδήλωση, ενώ πέραν των τοποθετημένων καθισμάτων επιστρατεύτηκαν ακόμη και πλαστικά καθίσματα, ενώ δεκάδες ήταν αυτοί που μη βρίσκοντας θέση παρέμεναν όρθιοι ή ακόμη και στην αυλή του ξενοδοχείου. Συνολικά υπολογίζεται πως ο κόσμος που παρακολουθούσε την εκδήλωση άγγιξε ακόμη και τα 1.000 άτομα, αριθμός σίγουρα ιδιαίτερα ενθαρρυντικός για την πορεία του συνδυασμού. 

Ωστόσο η όλη εκδήλωση δεν ξέφυγε από τις τετριμμένες πολιτικές φιέστες του παρελθόντος, με τις εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις να δίνουν και να παίρνουν, την ουσία να απουσιάζει και να παραχωρεί τη θέση της στη φιέστα και στον εντυπωσιασμό.

Λίγο πριν τις 8.00 και με την αίθουσα να έχει κατακλυστεί από κόσμο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ. Κώστα Ζαγναφέρη αλλά και άλλους υποψηφίους, εισήλθε στην αίθουσα πυροδοτώντας την έναρξη της παρουσίασης. 

Ακολούθησαν σύντομες τοποθετήσεις τόσο από τον Βουλευτή Ξάνθης της ΝΔ κ. Αλέξανδρο Κοντό όσο και από τον Δήμαρχο Ξάνθης κ. Μιχάλη Στυλιανίδη και τον κ. Κώστα Ζαγναφέρη. Όλοι τους έπλεξαν περίτεχνα το εγκώμιο του κ. Παυλίδη, με τον τελευταίο μάλιστα να τον χαρακτηρίζει ως τον θριαμβευτή της 18ης Μαΐου! Σε μια αποστροφή του λόγου του ο κ. Κοντός, αστειευόμενος προφανώς, ανέφερε πως “εκτός από εμένα, την Γεωργία Ανδρέου και τον Δήμαρχο, όλοι οι υπόλοιποι είναι υποψήφιοι εδώ μέσα” για να συμπληρώσει πως είναι ευχάριστο το να υπάρχουν αρκετοί που ασχολούνται με τα κοινά. Ο ίδιος εξέφρασε την αμέριστη στήριξή του στο πρόσωπο του κ. Παυλίδη, μιλώντας με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για το έως τώρα πολιτικό του έργο, ενώ αντίστοιχη ήταν και η τοποθέτηση του Δημάρχου Ξάνθης. 

Παίρνοντας τον λόγο ο κ. Ζαγναφέρης αναφέρθηκε σε μερικά από τα κακώς κείμενα της διοίκησης του κ. Γιαννακίδη, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως “η διοίκηση της Περιφέρειας στάθηκε τελείως ανίκανη να εξασφαλίσει τα συμφέροντα του τόπου και ήταν τελείως απούσα όποτε χρειάστηκε να προσφέρει στην κοινωνία και τους κτηνοτρόφους μας. Στις σημερινές δύσκολες στιγμές που περνά ο τόπος μας καθίσταται μονόδρομος η επικράτηση του συνδυασμού μας. Από τα έδρανα της αντιπολίτευσης αυτά τα 3,5 χρόνια βοηθήσαμε ώστε να επιλυθούν όσο το δυνατόν περισσότερα προβλήματα των συμπολιτών μας έχοντας απέναντί μας μια εκτός χρόνου και τόπου διοίκηση”.

Στην μακροσκελή τοποθέτησή του ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Περιφερειάρχης αν και ανέφερε πως δεν θα προχωρήσει σε δηλώσεις περί μελλοντικών δεσμεύσεων στη συνέχεια αναφέρθηκε εκτενώς στο “όραμα” του για την Περιφέρεια ΑΜΘ,  αναλώνοντας τον λόγο του κυρίως στην καταπολέμηση της ανεργίας και τη δημιουργία θέσεων εργασίας, αλλά και την τουριστική προβολή και εν γένει ανάπτυξη των υποδομών της Περιφέρειας. Παρά ωστόσο τη μεγάλη σε διάρκεια, χρονικά, τοποθέτησή του δεν υπήρχαν ουσιαστικές αναφορές που θα μπορούσαν να έχουν άμεση εφαρμογή στην πράξη, και δη σε ένα τόσο ασταθές κεντρικά και κυβερνητικά περιβάλλον. Παράλληλα εξήγγειλε, σε περίπτωση εκλογής του, μέτρα στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων ενώ δεσμεύθηκε ακόμη και για τη εξασφάλιση ενός υποχρεωτικού αριθμού θέσεων εργασίας για την Περιφέρεια ΑΜΘ μέσω κάθε προγράμματος απασχόλησης που θα υλοποιείται. 

Αμέσως μετά την ομιλία του κ. Παυλίδη παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι του συνδυασμού. Ανάμεσα στις “ιδιαίτερες” παρουσίες κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αυτές των κ. Δημήτρη Γαλανόπουλου, που συμμετέχει με τον ψηφοδέλτιο του κ. Βασίλη Τσολακίδη (ΠΑΣΟΚ) για τον Δήμο Αβδήρων, τον κ. Μανόλη Φανουράκη, υποψηφίου με τον συνδυασμό του κ. Χρίστου Πούλιου για τον Δήμο Ξάνθης, του κ. Ιπποκράτη Καμαρίδη, που διεκδικεί με “ανεξάρτητο” συνδυασμό τον Δήμο Ξάνθης, του πολιτευτή των ΑΝΕΛ και πρώην Πρόεδρος του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Ευστρατίου καθώς και ο αντιδήμαρχος Αβδήρων κ. Αθανάσιος Μακρής. 









Δεν υπάρχουν σχόλια