GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Λευκός καπνός στην ΑΔΕΔΥ Ξάνθης - Ο Γιάννης Μπούτος εξελέγη νέος πρόεδρος!

Λευκό καπνό έβγαλε η σύγκλιση της νέας Εκτελεστικής Γραμματείας του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης το μεσημέρι της Παρασκευής, καθώ...

Λευκό καπνό έβγαλε η σύγκλιση της νέας Εκτελεστικής Γραμματείας του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης το μεσημέρι της Παρασκευής, καθώς προέκυψε η νέα σύνθεση του προεδρείου. 

Ο κ. Γιάννης Μπούτος που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους κατά την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέας Διοίκησης στην ΑΔΕΔΥ Ξάνθης τον Απρίλιο, εξελέγη από τα μέλη που απαρτίζουν το Σώμα της Ε.Γ. ως πρόεδρος ενώ τη θέση του γραμματέα κατέλαβε ο κ. Γιώργος Βασιλειάδης. 

Από τις εκλογές της άνοιξης η παράταξη που υποστηριζόταν από την ΠΑΣΚΕ και τη ΔΑΚΕ, “Κίνηση Νοσοκομειακών” είχε λάβει 4 συνολικά έδρες, ενώ ακολουθούσαν η “Παρέμβαση” (ΣΥΡΙΖΑ) με 3 έδρες, και η “Αγωνιστική Συνεργασία” αλλά και το ΠΑΜΕ που μοιράζονταν από μια έδρα αντίστοιχα. 

Η νέα Διοίκηση συγκλήθηκε σε σώμα με τις δύο τελευταίες παρατάξεις να ψηφίζουν λευκό και τον κ. Γιάννη Μπούτο να εκλέγεται πρόεδρος, ενώ ο κ. Γεώργιος Βασιλειάδης, που είχε συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους από την παράταξη “Παρέμβαση”, εξελέγη Γενικός Γραμματέας. Άξιο αναφοράς το γεγονός πως ο νέος πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ εξελέγη πρόσφατα και Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ. Γιώργου Παυλίδη στην ΑΜΘ. 

Υπενθυμίζεται πως μέχρι πρότινος στο τιμόνι του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης βρίσκονταν ο κ. Χαράλαμπος Ευστρατίου, ο οποίος ωστόσο επέλεξε να απέχει από την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέας Διοίκησης, αφήνοντας πίσω του μια μεγάλη παρακαταθήκη από την έως τώρα παρουσία του στη Διοίκηση της ΑΔΕΔΥ, με πλούσιο έργο, δράσεις, παρεμβάσεις και κινητοποιήσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια