GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στην Ξάνθη ο Θεοδωράκης και το... ποτάμι του! “Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα αριστερό λάθος” (+VIDEO)

-Συναντήθηκε με τη Σαμπιχά από το Δροσερό και αγόρασε... δυόσμο από το παζάρι της Ξάνθης  -Γεμάτο υποσχέσεις το πολιτικό του καλάθι,...


-Συναντήθηκε με τη Σαμπιχά από το Δροσερό και αγόρασε... δυόσμο από το παζάρι της Ξάνθης 
-Γεμάτο υποσχέσεις το πολιτικό του καλάθι, βολές κυρίως κατά του ΣΥΡΙΖΑ

Ως ένα αριστερό λάθος χαρακτήρισε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τις θέσεις που αυτό εκφράζει ο Σταύρος Θεοδωράκης κατά την επίσκεψή του στην Ξάνθη το Σάββατο, στο πλαίσιο περιοδείας στη Θράκη. 

Ο κ. Θεοδωράκης συναντήθηκε το πρωί με τη Σαμπιχά Σουλεϊμάν από το Δροσερό Ξάνθης, η οποία αποτέλεσε το κεντρικό θέμα συζήτησης πανελληνίως τις τελευταίες ημέρες μετά και την αποπομπή της, εν τέλει, από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές, ενώ ακολούθως μετέβη στην Πλατεία Εμπορίου της πόλης όπου πραγματοποιείται κάθε Σάββατο το γνωστό παζάρι. Εκεί συνεργάτες του διένειμαν έντυπο ενημερωτικό υλικό για το “Ποτάμι” στο οποίο υπήρχε μια συνοπτική αναφορά στην πρώτη ομάδα υποψηφίων που θα στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο του κόμματος για τις Ευρωεκλογές. Τον κ. Θεδωράκη συνόδευαν στην περιοδεία του οι υποψήφιοι Νίκος Ορφανίδης και Μαρία Δημητρίου καθώς και μια ολόκληρη ομάδα με φωτογράφους και εικονολήπτες που κατέγραφαν την κάθε του κίνηση! Κατά την παρουσία του μάλιστα στον χώρο της λαϊκής αγοράς της Ξάνθης, και αφού γεύτηκε μερικά από τα προς πώληση προϊόντα των τοπικών παραγωγών, αγόρασε ένα ματσάκι δυόσμο το οποίο στη συνέχεια χρησιμοποίησε ως... νεκτόρ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στον τοπικό Τύπο. 


Στο στόχαστρο του κ. Θεοδωράκη βρέθηκε πρωτίστως ο ΣΥΡΙΖΑ, οι θέσεις και οι προτάσεις του οποίου συγκέντρωσαν τη μερίδα του λέοντος τόσο της προσοχής όσο και της κριτικής του ιδίου, ο οποίος σε μια αποστροφή του λόγου του χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ ένα αριστερό λάθος, ενώ έμμεσα και σχολιάζοντας θέσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε σε “απερίσκεπτες κουβέντες”. 

Επί της ουσίας επιχείρησε να παρουσιάσει το κόμμα του ως την εναλλακτική πρόταση ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς ωστόσο να αποκλείει ένα πιθανό ενδεχόμενο συνεργασίας μετά τις εκλογές και εφόσον συντρέχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Το “πολιτικό” του καλάθι φάνταζε να ξεχειλίζει από υποσχέσεις τόσο για τη χώρα όσο και πιο συγκεκριμένα για την περιοχή της Θράκης, για την οποία ανέφερε πως απαιτείται τόνωση της εξαγωγής αγροτικών προϊόντων αλλά και τουριστική ανάπτυξη, σε λογικά πλαίσια όπως σημείωσε. 

“Οι άνθρωποι που μας οδήγησαν σε ένα ναυάγιο δεν μπορούν να κάνουν τους παρατηρητές και να μας λένε πως θα λύσουμε το ναυάγιο. Εμείς έχουμε ξεκαθαρίσει τη θέση μας απέναντι σε αυτούς που κυβερνάνε, ευθύνονται για την κατάσταση της χώρας, αυτοί κυβέρνησαν.  Περιμένεις όμως υποτίθεται από κάποιους άλλους ανθρώπους που φέρνουν υποτίθεται το καινούργιο, που λένε ρε παιδιά ήταν λάθος το παρελθόν. Περιμένεις να σου πούνε καινούργια πράγματα να πεις μπράβο. Είμαστε στο δεξιό λάθος το ζούμε και εκεί που περιμένουμε να δούμε μια λύση από αυτούς που θεωρούνται κόμμα εξουσίας από την αριστερά, βλέπουμε ξεκάθαρα ένα αριστερό λάθος και για αυτό άλλωστε κινηθήκαμε, επειδή δεν θέλαμε να κινηθούμε ανάμεσα στο δεξιό και το αριστερό λάθος είπαμε σιγά παιδιά υπάρχει και η λογική, υπάρχει ο Έλληνας, η κοινωνία που πεινάει” ανέφερε μεταξύ άλλων ο ίδιος, ενώ σχολιάζοντας τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τη φύλαξη των συνόρων στον Έβρο, τόνισε πως “διάβασα στο πρόγραμμα που βγήκε εχθές του ΣΥΡΙΖΑ, όχι στους τροχονόμους, στη Frontex και τη Σένγκεν, δηλαδή; ανοιχτά σύνορα; ανοιχτά σύνορα; τόσο καιρό αγωνιζόμαστε γιατί αυτή η υπόθεση δεν μπορεί να στοιχίζει στον Έλληνα φορολογούμενο. Οι μετανάστες δεν έρχονται για να πάνε στην Ελλάδα αλλά στην ΕΕ. Τόσο καιρό πιέζουμε τους Ευρωπαίους και λέμε ευρωπαϊκά σύνορα, δεν θα γίνουμε αποθήκη ψυχών, να έρχεται ο καθένας να τρώει στα συσσίτια. Μας ενδιαφέρει να έρθουν όταν υπάρχουν δουλείες και να κερδίζουμε όλοι μέσα από μια επιχειρηματική δραστηριότητα. Απερίσκεπτες κουβέντες από εμάς δεν θα ακούσετε. Τα σύνορα αυτά είναι Ευρωπαϊκά και πρέπει να φυλάσσονται από τη Frontex με δαπάνη της Ευρώπης και όχι του Έλληνα φορολογούμενου. Είναι Ευρωπαϊκά σύνορα και να έρθει η Frontex να τα φυλάξει”. 






Δεν υπάρχουν σχόλια