GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η κακοκαιρία έφερε... κυκλοφοριακό χάος στην Ξάνθη! Έσβησαν τα φανάρια στο κέντρο (+VIDEO)

-Φωνές, κορναρίσματα και... γαλλικά περί προτεραιότητας στους δρόμους της πόλης  Νεύρα, εκνευρισμό και χάος στους δρόμους της πόλης ά...

-Φωνές, κορναρίσματα και... γαλλικά περί προτεραιότητας στους δρόμους της πόλης 

Νεύρα, εκνευρισμό και χάος στους δρόμους της πόλης άφησε πίσω της η κακοκαιρία που έπληξε το Σαββατοκύριακο την πόλη της Ξάνθης καθώς για ακόμη μια φορά οι φωτεινοί σηματοδότες που ρυθμίζουν την κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο, τέθηκαν εκτός λειτουργίας. 

Ήδη από το περασμένο Σάββατο τα φανάρια στην Πλατεία Ελευθερίας έσβησαν με αποτέλεσμα οι οδηγοί να ρυθμίζουν μόνοι τους τη διέλευσή τους από τη γνωστή και πολυσύχναστη διασταύρωση της πόλης. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στους φωτεινούς σηματοδότες που βρίσκονται στη διασταύρωση των οδών 40 Εκκλησιών και Α. Δημητρίου, λίγα μόλις μέτρα από την Πλατεία Ελευθερίας. 

Οι δύο αυτές βλάβες προκάλεσαν έμφραγμα στους δρόμους κυρίως στις ώρες αιχμές, όπου τη θέση του γνωστού “Γρηγόρη” και “Σταμάτη” πήραν οι κόρνες, οι φωνές και τα γνωστά.... γαλλικά περί προτεραιότητας. 

Δυστυχώς το φαινόμενο δεν είναι πρωτόγνωρο καθώς σχεδόν μετά από κάθε κακοκαιρία τα φανάρια σε διάφορα σημεία της πόλης υπολειτουργούν ή βγαίνουν εκτός χρήσης. Άξιο αναφοράς το γεγονός πως το Σαββατοκύριακο παρατηρήθηκαν και προβλήματα φωτισμού της Πλατείας Ελευθερίας αμέσως μετά το πέρας της κακοκαιρίας που έπληξε την πόλη. 



Δεν υπάρχουν σχόλια