GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Διέρρηξαν Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες!

Εξιχνιάσθηκαν, ύστερα από έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, δύο (2) κλοπές που είχαν διαπραχθεί, την 28/29-4-2014, στην Ορεσ...

Εξιχνιάσθηκαν, ύστερα από έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, δύο (2) κλοπές που είχαν διαπραχθεί, την 28/29-4-2014, στην Ορεστιάδα.

Συνελήφθησαν, την Τρίτη (29-4-2014) το απόγευμα, στην Ορεστιάδα, από τους παραπάνω αστυνομικούς, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 22 και 19 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, οι δράστες, την 28/29-4-2014, εισήλθαν σε Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες και σε οικία, στην Ορεστιάδα, αφαιρώντας συνολικά από το εσωτερικό τους 65 Ευρώ, μια (1) μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή και ένα (1) κινητό τηλέφωνο.  

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν τα παραπάνω αντικείμενα και μέρος από το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους.

Σημειώνεται ότι οι δύο ημεδαποί έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα. 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας για τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.  

Δεν υπάρχουν σχόλια