GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Βαγγ. Βακιρτζής: “Δεν κρύβουμε το από που προερχόμαστε, ούτε το παίζουμε ανεξάρτητοι ξαφνικά”

Στον Ραδιοφωνικό Σταθμό Ξάνθη FM100 και την εκπομπή Σχολιάζοντας την Καθημερινότητα φιλοξενήθηκε ο κ. Βαγγέλης Βακιρτζής υποψήφιος Δημοτικ...

Στον Ραδιοφωνικό Σταθμό Ξάνθη FM100 και την εκπομπή Σχολιάζοντας την Καθημερινότητα φιλοξενήθηκε ο κ. Βαγγέλης Βακιρτζής υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ξάνθης με τον συνδυασμό Λαϊκή Συσπείρωση του Γιώργου Κολλάρου. 

Ο κ. Βακιρτζής αναφέρθηκε εκτενώς στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, τονίζοντας από την πλευρά του πως αυτές έχουν πολιτικό περιεχόμενο και δεν μπορούν να είναι αποκωμένες από την γενικότερη κεντρική πολιτική της χώρας, ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε πως τόσο ο ίδιος όσο και τα υπόλοιπα μέλη που απαρτίζουν τον συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης προέρχονται από συγκεκριμένο πολιτικό χώρο και δεν “το παίζουν ανεξάρτητοι”. 

“Δεν κρύβουμε το από που προερχόμαστε, δεν το παίζουμε ανεξάρτητοι ή κάτι άλλο” σημείωσε χαρακτηριστικά τονίζοντας πως “βρισκόμαστε σε μια αναμόρφωση του πολιτικού σκηνικού, τα κόμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης βρίσκονται σε αδιέξοδο και έτσι αλλάζουν ταμπέλες με Ελιές και Ποτάμια και προσπαθούν να κοροϊδέψουν τον κόσμο για να του πάρουν την ψήφο. Εμείς δεν περιμέναμε να αρθούν οι εκλογές για να μας γνωρίσει ο κόσμος. Δεν φυτρώσαμε την περίοδο των εκλογών όπως δυστυχώς γίνεται με άλλους συνδυασμούς”. 

Ερωτηθείς σχετικά με τις προτεραιότητες που ο ίδιος θέτει για τον Δήμο, όντας νέος και ελεύθερος επαγγελματίας υπογραμμίζει πως “πρώτα πρέπει να φτιάξουμε τους ανθρώπους. Η κοινωνία υποφέρει με την ανεργία και τα χαράτσια της κρίσης. Πρώτα πρέπει να φτιάξουμε τους ανθρώπους μας για να ομορφύνει και η πόλη μας. Είναι πολιτικές αυτές οι εκλογές, δεν είναι κάτι το αποκωμένο ο Δήμος Ξάνθης από την κεντρική πολιτική. Οι άνθρωποι δεν μπορούν να φτιάχνουν σοσιαλιστικές νησίδες μέσα στον Δήμο αλλά όσο μπορούμε τα λαϊκά στρώματα να επωφεληθούν από την παρουσία μας μέσα στον Δήμο”, ενώ ταυτόχρονα αναφέρει πως “όλα κερδίζονται μέσα από τον αγώνα και τίποτα δεν μας χαρίζεται. Έχουμε ξεχάσει να αγωνιζόμαστε. Θα προσπαθήσουμε με όσο το δυνατόν περισσότερες δυνάμεις να μπούμε στο δημοτικό συμβούλιο ώστε τα λαϊκά στρώματα να έχουν μεγαλύτερη φωνή στον Δήμο. Το ΚΚΕ και η Λαϊκή Συσπείρωση δεν μεταλλάχτηκαν παρέμειναν αυτοί που ήταν. Ο κόσμος όλο αυτό το διάστημα μέσα από την πορεία μας μας έχει γνωρίσει με τα χαράτσια, τη ΔΕΗ, τις εφορίες και τον ΟΑΕΕ, δεν πρόκειται να το πούμε κάποιο ψέμα ή τέτοιο και θα πρέπει να μην παραπλανηθεί και να μπει στο δίλημμα του ανεξάρτητου ή του οικογενειακού. Έτσι όπως έχουν γίνει οι δήμοι το προσωπικό δεν μπορεί να κάνει κάτι δυστυχώς”. 

Δεν υπάρχουν σχόλια