GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Διαρρήκτες τρύπωσαν στα γραφεία του Συλλόγου Αιμοδοτών Ξάνθης – Έκλεψαν μια φωτογραφική

-Το Δ.Σ. του Συλλόγου ζητά πληροφορίες απ' όποιον έτυχε να αντιληφθεί το παραμικρό -Οι δράστες μπήκαν στον χώρο από το παράθυρο της ...

-Το Δ.Σ. του Συλλόγου ζητά πληροφορίες απ' όποιον έτυχε να αντιληφθεί το παραμικρό
-Οι δράστες μπήκαν στον χώρο από το παράθυρο της τουαλέτας

Στόχος αγνώστων έγινε το βράδυ της Δευτέρας 28 Απριλίου ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης “Η Αγάπη” οι οποίοι τρύπωσαν στα γραφεία του Συλλόγου, που βρίσκονται στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης. 

Οι δράστες εισήλθαν από το παράθυρο του WC και υπεξαίρεσαν μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή και μία ψηφιακή κάμερα που χρησιμοποιούνταν για τις ανάγκες των διαφόρων εκδηλώσεων και αιμοδοσιών που πραγματοποιεί ο Σύλλογος.

Παράλληλα έκλεψαν τα ελάχιστα χρήματα που διατηρούσαν τα μέλη μέσα στα γραφεία όπως και ένα τιμητικό μετάλλιο του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης το οποίο προοριζόταν να απονεμηθεί στο Δήμαρχο Ξάνθης κ. Μιχαήλ Στυλιανίδη. 

Τη διαλεύκανση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Ασφάλεια Ξάνθης ενώ σε σχετική ανακοίνωσή του ο Σύλλογος επισημαίνει πως “παρακαλούμε όποιος τυχόν παρατήρησε κάτι να ενημερώσει είτε την Ασφάλεια Ξάνθης είτε να απευθυνθεί στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου”. 

Δεν υπάρχουν σχόλια