GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αντιμνημονιακός δηλώνει ο Παναγιώτης Σγουρίδης – Κατεβαίνει στην Αθήνα για να δει τον Πάνο Καμμένο

Στην πλήρη επιβεβαίωση της αποκάλυψης του ThrakiToday.com πως έχει δεχθεί πρόταση από το κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων και πιο συγκεκριμέ...

Στην πλήρη επιβεβαίωση της αποκάλυψης του ThrakiToday.com πως έχει δεχθεί πρόταση από το κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων και πιο συγκεκριμένα τον πρόεδρο αυτού να κατέβει υποψήφιος ευρωβουλευτής προχώρησε ο ίδιος ο Παναγιώτης Σγουρίδης μιλώντας στον Ρ/Σ Ξάνθη FM100 και την εκπομπή Σχολιάζοντας την Καθημερινότητα.

“Είχα μια πρόταση από τον κ. Καμμένο να κατέβω στο ψηφοδέλτιο του. Του είπα ότι με τιμά η πρότασή του και θα το σκεφτώ. Μένει να κατέβω στην Αθήνα να συζητήσω μαζί του” ανέφερε ο κ. Σγουρίδης, εξηγώντας πως “αυτή τη στιγμή η χώρα κυβερνάται από μια συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που πριν από μερικά χρόνια θα ήταν αδιανόητο και αυτό τα λέει όλα. Ζούμε σε μια μάχη ανάμεσα σε αυτούς που πιστεύουν ότι οι προσαρμογές στη χώρα μπορούν να γίνουν χωρίς τη βοήθεια των Γερμανών και σε αυτούς που πιστεύουν ότι δεν γίνεται αλλιώς. Είναι θέμα επιβίωση της χώρας στο διεθνές περιβάλλον και όχι πολιτικό”. 

Ερωτηθείς σχετικά με το εάν έχει υποβάλλει την παραίτησή του από το ΠΑΣΟΚ ή εάν σκοπεύει το κόμμα να τον διαγράψει, μετά και την εξέλιξη αυτή, ο ίδιος ανέφερε πως “εγώ τίθεμαι απέναντι στο Μνημόνιο και αυτό δεν το έκανα εχθές, αλλά είναι γνωστό. Οι απόψεις οι δικές μου επάνω στο Προξενείο ή τη Θράκη ταυτίζονταν πολλές φορές με τις απόψεις άλλων ανθρώπων όπως ο κ. Καμμένος. Εγώ ΠΑΣΟΚ ήμουν και πατριωτικό ΠΑΣΟΚ παραμένω. Εάν το ΠΑΣΟΚ έφυγε από τις απόψεις μου ας με διαγράψει. Δεν συμμετείχα σε καμία οργανωτική διάσκεψη απέχω από τον χώρο αυτό διακριτικά”. 

Η εξέλιξη αυτή με τη συμμετοχή του κ. Σγουρίδη στο ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ φαίνεται πως προκαλεί μια σειρά από αλυσιδωτές αντιδράσεις, τουλάχιστον σε τοπικό επίπεδο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια