GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τα τηλέφωνα χτυπάνε στον ρυθμό των δημοσκοπήσεων στην Ξάνθη – Σε εξέλιξη νέα δημοσκόπηση

-Ακόμη μια δημοσκόπηση από γνωστή εταιρία της Θεσσαλονίκης είναι σε εξέλιξη  Τηλεφωνική δημοσκόπηση στην περιοχή της Ξάνθης διενεργεί ...

-Ακόμη μια δημοσκόπηση από γνωστή εταιρία της Θεσσαλονίκης είναι σε εξέλιξη 

Τηλεφωνική δημοσκόπηση στην περιοχή της Ξάνθης διενεργεί τις τελευταίες ημέρες γνωστή δημοσκοπική εταιρία με έδρα τη Θεσσαλονίκη, με θέμα τις επικείμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. 

Πρόκειται για ακόμη μια δημοσκόπηση, η οποία εκπονείται το τελευταίο διάστημα, και αφορά κυρίως τις εκλογές σε επίπεδο Περιφέρειας και σε δεύτερο βαθμό τις εκλογές στους κατά τόπους Δήμους. 

Εκπρόσωποι της εταιρίας, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ThrakiToday.com, καλούν τηλεφωνικά τους ψηφοφόρους να απαντήσουν σε μια σειρά από ερωτήσεις, από τις οποίες προφανώς και θα εξάγουν τα συμπεράσματά τους για το πολιτικό σκηνικό στην περιοχή και πως αυτό διαμορφώνεται. 

Οι συμμετέχοντες στην έρευνα, που καλούνται να δαπανήσουν περίπου πέντε λεπτά από τον χρόνο τους, αρχικά ρωτώνται σχετικά με τον δήμο στον οποίο ψηφίζουν ενώ ακολούθως ζητείται η γνώμη τους για το πως αξιολογείται το έως τώρα έργο του νυν Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Άρη Γιαννακίδη. Ακολουθεί ακριβώς η ίδια ερώτηση για την κατά τόπους περίπτωση του δημάρχου, ενώ στη συνέχεια ζητείται από τους συμμετέχοντες να επιλέξουν τον Περιφερειάρχη της αρεσκείας τους. 

Οι τελευταίοι έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα στους Γιαννακίδη, Παυλίδη, Μορφίδη, Τρέλλη και Κιτσόπουλο, ενώ εναλλακτικά μπορούν να μην επιλέξουν κανέναν από τους παραπάνω.   

Στη συνέχεια, οι εκπρόσωποι της δημοσκοπικής εταιρίας ζητούν από τους πολίτες να απαντήσουν στο ποιον θα επέλεγαν τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών, πάντα για τη θέση του Περιφερειάρχη, με τα προσφερόμενα δίπολα να έχουν ως εξής: Γιαννακίδης – Παυλίδης, Γιαννακίδης – Μορφίδης. 

Στην περίπτωση της Ξάνθης οι πολίτες καλούνται να επιλέξουν και τον Αντιπεριφερειάρχη της αρεσκείας τους, ανάμεσα σε Καραλίδη – Ζαγναφέρη και Καραλίδη – Αγοραστού. 

Παράλληλα οι δημοσκόποι ζητούν από τους πολίτες να επιλέξουν και τον δήμαρχο της αρεσκείας του, που στην περίπτωση της Ξάνθης προέρχεται από τους επτά, μέχρι στιγμής, υποψηφίους που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον. 

Στη συνέχεια, ακολουθούν ερωτήσεις σχετικά με το κόμμα επιλογής των ερωτηθέντων αλλά και το ποιον ψήφισαν για Περιφερειάρχη το 2010. 

Δεν υπάρχουν σχόλια