GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πρόστιμο και αφαίρεση της άδειας για έναν μήνα στους “νταήδες” του παζαριού Ξάνθης

-Φέρονται να έχουν εμπλακεί σε καυγά με εφοριακούς που πήγαν να κάνουν έλεγχο  Πρόστιμο 500 ευρώ και αφαίρεσε της άδειας του μικροπωλη...

-Φέρονται να έχουν εμπλακεί σε καυγά με εφοριακούς που πήγαν να κάνουν έλεγχο 

Πρόστιμο 500 ευρώ και αφαίρεσε της άδειας του μικροπωλητή επέβαλε το Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης το βράδυ της Παρασκευής σε τρεις μικροπωλητές της Λαϊκής Αγοράς. 

Πρόκειται για τρία άτομα τα οποία κατηγορούνται πως επιτέθηκαν σε συνεργείο εφοριακών όταν αυτοί επιχείρησαν να κάνουν έλεγχο και να βεβαιώσουν παράβαση. Η υπόθεση έχει λάβει τον δρόμο της δικαιοσύνης, για το ποινικό σκέλος της, ενώ το Δημοτικό Συμβούλιο κλήθηκε να συζητήσει επί της διοικητικής κύρωσης. 

Όπως αναφέρθηκε, οι τρεις εμπλεκόμενοι στην υπόθεση δεν έχουν απασχολήσει ξανά στο παρελθόν με αντίστοιχη συμπεριφορά και έτσι αρχικώς προτάθηκε ως κύρωση το πρόστιμο των 300 ευρώ. Μάλιστα ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ κ. Μανόλης Τσέπελης διερωτήθηκε εάν θα ήταν εφικτό να επιβληθεί μηδενικό πρόστιμο, για τον ίδιο ακριβώς λόγο. 

Από τη μεριά του ο επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Χρίστος Πούλιος πρότεινε την επιβολή ενός τσουχτερού προστίμου, προς παραδειγματισμό και των υπολοίπων ώστε να αποτραπεί στο μέλλον αντίστοιχο περιστατικό. Πιο συγκεκριμένα πρότεινε την επιβολή προστίμου 1.000 ευρώ, με τον Δήμαρχο Ξάνθης κ. Μιχάλη Στυλιανίδη να αντιπροτείνει πρόστιμο 500 ευρώ και ανάκληση της άδειας για έναν μήνα, πρόταση που έγινε αποδεκτή από το σώμα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια