GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Τοπείρου στη λίστα με τα 75 “προβληματικά” πόθεν έσχες

-Έφτασε στη Βουλή η περίφημη λίστα Νικολούδη για τις δηλώσεις πόθεν έσχες Στην περίφημη “λίστα Νικολούδη” η οποία παραδόθηκε το Σάββ...

-Έφτασε στη Βουλή η περίφημη λίστα Νικολούδη για τις δηλώσεις πόθεν έσχες

Στην περίφημη “λίστα Νικολούδη” η οποία παραδόθηκε το Σάββατο στα χέρια των μελών της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής περιλαμβάνονται τακτικά και αναπληρωματικά μέλη Επιτροπών του Δήμου Τοπείρου Ξάνθης. 

Πρόκειται για τη λίστα με 75 δημάρχους και περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους για τους οποίους έχει επέμβει ο Εισαγγελέας σχετικά με τη δήλωση πόθεν έσχες τους. Σύμφωνα με τη λίστα του επικεφαλής της Αρχής για την Καταπολέμηση της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητας, την πρωτιά στην απόκρυψη περιουσιακών στοιχείων  για το 2013 καταλαμβάνουν οι τοπικοί άρχοντες. 

Η λίστα αποτελείται ουσιαστικά από δύο κατηγορίες, αυτούς που δεν έκαναν τη σχετική δήλωση και εκείνους που υπέβαλλαν ανακριβές πόθεν έσχες, οι οποίοι έχουν και το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Στην περίπτωση της Ξάνθης, στη λίστα περιλαμβάνονται συνολικά έξι πρόσωπα τα οποία καταλαμβάνουν θέση τακτικών και αναπληρωματικών μελών τόσο στην Οικονομική Επιτροπή όσο και στην Επιτροπή Ποιότητας του Δήμου Τοπείρου και οι οποίοι φέρονται να μην έχουν υποβάλει δήλωση πόθεν έσχες το 2013. Η λίστα έχει διαρρεύσει στον ηλεκτρονικό Τύπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια