GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Η Ryanair ξαναχτυπά με πτήσεις για Αμερική από 10 ευρώ

«Επανάσταση» στον τομέα των αεροματαφορών φιλοδοξεί να φέρει η Ryanair εγκαινιάζοντας πτήσεις για Αμερική που θα ξεκινούν από τα 10 ευρώ! ...

«Επανάσταση» στον τομέα των αεροματαφορών φιλοδοξεί να φέρει η Ryanair εγκαινιάζοντας πτήσεις για Αμερική που θα ξεκινούν από τα 10 ευρώ!

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ιρλανδικής αεροπορικής εταιρείας Μάικλ Ο Λίρι, το business plan για τις υπερατλαντικές πτησεις είναι έτοιμο, ωστόσο θα χρειαστούν αρκετά χρόνια ακόμη  για την υλοποίησή του. 

Οπως είπε ο Ο Λίρι, η Rynair θα προσφέρει πτήσεις από 10 ευρώ προς τις ΗΠΑ και αντιστοιχα από τις ΗΠΑ προς ευρωπαϊκούς προορισμούς έναντι 10 δολαρίων. Οι επιβάτες όμως θα πληρώνουν έξτρα όλα τα υπόλοιπα, από γευματα εν πτήσει μέχρι αποσκευές.

Οι πτήσεις θα εκτελούνται από 12-14 μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις με προορισμό αντίστοιχους προορισμούς στην Αμερική. Τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν έξι μήνες αφότου η Rynair αποκτήσει το αεροσκάφος που απαιτείται για την εξυπηρέτησή τους.

Για γίνει κάτι τέτοιο ωστόσο, θα χρειαστούν 4 με 5 χρόνια καθώς σήμερα οι αεροπορικές εταιρείες -μεγαθήρια των χωρών του Περσικού Κόλπου  αγοράζουν όλα τα διαθέσιμα αεροσκάφη.

Δεν υπάρχουν σχόλια