GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Παρέσυρε και σκότωσε δυο πεζούς με το Ι.Χ. του ο Πανόπουλος στην Εγνατία!

-Ενεπλάκη σε θανατηφόρο δυστύχημα ο ιδιοκτήτης της Skoda Ξάνθη  Θανατηφόρο τροχαίο με δυο νεκρούς σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ε...

-Ενεπλάκη σε θανατηφόρο δυστύχημα ο ιδιοκτήτης της Skoda Ξάνθη 

Θανατηφόρο τροχαίο με δυο νεκρούς σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης επί της Εγνατίας Οδού με την εμπλοκή του ιδιοκτήτη της Skoda Ξάνθη κ. Χρήστου Πανόπουλου. 

Ο μεγαλομέτοχος της Skoda παρέσυρε και σκότωσε δυο ημεδαπούς που κινούνταν πεζή επί του οδοστρώματος, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ενώ ο ίδιος τραυματίστηκε ελαφρά. Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο ο φωτισμός ήταν ελλιπής και οι δυο άνδρες δεν έγιναν αντιληπτοί έγκαιρα από τον οδηγό. 

Αρχικά μεταφέρθηκε στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης με μικρές εκδορές, ενώ στη συνέχεια κρίθηκε σκόπιμη η παραμονή του στη Χειρουργική Κλινική για προληπτικούς λόγους. Οι δυο πεζοί διαμελίστηκαν από τη σύγκρουση και τα πτώματά τους μεταφέρθηκαν στο νεκροτομείο. 

Σε ανακοίνωσή της η Αστυνομία αναφέρει για το συμβάν, πως «την Πέμπτη (6-2-2014) το απόγευμα, στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Κομοτηνής (πλησίον διοδίων Ιάσμου), Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 57χρονος ημεδαπός παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα δύο ημεδαπούς, ηλικίας 30 και 46 ετών, που κινούνταν πεζή επί του οδοστρώματος, ενώ ο οδηγός του οχήματος τραυματίσθηκε ελαφρά.  

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης». 

Ο κ. Πανόπουλος δεν συνελήφθη, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν σε άσχημη ψυχολογική  κατάσταση μετά το συμβάν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια